slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του νοσοκομείου Νάξου ζητούν από τη Δημοτική Αρχή οι Οικολόγοι Πράσινοι

Την  πλήρη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε συγχώνευσης ή αλλαγής του χαρακτήρα του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου εκφράζουν τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων Νάξου και καλώντας  τη Δημοτική Αρχή να διασφαλίσει με κάθε νόμιμο τρόπο, όχι μόνο την απρόσκοπτη λειτουργία του στο μέλλον, αλλά και την καλύτερη στελέχωσή του με νέες ειδικότητες.

 
Νάξος  18 Ιουλίου  2011   Α.Π.  8
 
ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
 
Προς :  Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Κοινοποίηση : ΜΜΕ και Φορείς
 
ΘΕΜΑ :  Όχι στη συγχώνευση του Νοσοκομείου.
 
Τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων Νάξου εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε συγχώνευσης ή αλλαγής του χαρακτήρα του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου. Για πολλά χρόνια πριν αγωνιζόμασταν απεγνωσμένα  για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Νάξου σε Νοσοκομείο, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη  των δεκάδων χιλιάδων συνδημοτών, αλλά και ετεροδημοτών μας από γειτονικά νησιά, στο τοπικό πρωτοβάθμιο Σύστημα Υγείας . Τώρα που αυτό το προνόμιο έχει πια κατακτηθεί και μας επιτρέπει να μένουμε, να επενδύουμε και να δημιουργούμε στον τόπο μας, δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χαθεί ή να υποβαθμιστεί από κανέναν.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή οφείλει να αναλογιστεί την τεράστια σημασία αυτού του κοινωφελούς ιδρύματος, τόσο στην αίσθηση ασφάλειας του πολίτη,  όσο και στην πρόοδο αυτού του νησιωτικού χώρου και να διασφαλίσει με κάθε νόμιμο τρόπο όχι μόνο την απρόσκοπτη λειτουργία του στο μέλλον, αλλά και την καλύτερη στελέχωση του με νέες ειδικότητες. 
Από τη Συντονιστική Γραμματεία
Στέλιος Ευριπιώτης – συντονιστής
Φωτεινή  Αναστασίου- γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: