slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποδοκιμασίες κατά του βουλευτή Τ. Αντωνακόπουλου από αγανακτισμένους στον Πύργο (και βίντεο)

Το βράδυ της Κυριακής κι ενώ στην κέντρικη πλατεία του Πύργου, υπήρχε η καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων, ήρθε η πληροφορία ότι ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος καθόταν σε κοντινή καφετέρια.

Ακολούθως, περίπου πενήντα άτομα μετέβησαν στο συγκεκριμένο κατάστημα όπου ο βουλευτής τότε μπήκε μέσα στην καφετέρια μόνος του (ενώ αρχικά καθόταν στον εξωτερικό χώρο με παρέα). Ο ιδιοκτήτης φοβούμενος κάποια χειρότερα περιστατικά, έκλεισε την πόρτα και τα τζάμια, και ο Τ. Αντωνακόπουλος κάθησε σε ενα τραπέζι στο εσωτερικό του καταστήματος ενώ οι συγκεντρωμένοι απ' έξω φώναζαν συνθήματα (και με ντουντούκα) ενώ ο κόσμος μαζευόταν ακόμα περισσότερος, γιατί κάποιοι περαστικοί, μόλις μάθαιναν τι γίνεται, κάθονταν κι αυτοί!

Σχετικό βίντεο:

www.youtube.com/watch?v=o13BOn6xhLM

Αφού πέρασε αρκετή ώρα, κατέφθασαν και δύο περιπολικά, και με τη συνοδεία της αστυνομίας, ο Τ. Αντωνακόπουλος κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί και να μπει στο αμάξι του, που είχε καταφθάσει στην είσοδο ακριβώς της καφετέριας, μέσα σε πλήθος αποδοκιμασιών...

* Ακολούθως, οι Αγανακτισμένοι έκαναν συμβολική λαμπαδηδρομία καθώς και αφισοκόληση σε κεντρικούς δρόμους του Πύργου (φωτο 2), ανανεώνοντας το ραντεβού για προσεχείς δράσεις και ενέργειες.

www.iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: