slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σοφία Λουκέρη : Ο Σαμαράς δικαιώνεται κάθε μέρα!

sofia-loukeri-31.jpgΣε ερώτηση που δέχθηκε η υποψήφια πολιτευτή της Ν.Δ. κ. Σοφία Λουκέρη για το πως βλέπει να εξελίσσεται το πολιτικό σκηνικό το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας  δήλωσε: 

"Η Νέα Δημοκρατία έχει μία σταθερά χωρίς αποκλίσεις Αντιμνημονιακή πολιτική.

Αυτή η γραμμή κερδίζει καθημερινά έδαφος τόσο στη συνείδηση του Έλληνα Πολίτη όσο και στη δραματική πλέον καθημερινότητα του. Είναι πλέον βέβαιο ότι μετά από τα "μπάνια του λαού", δηλαδή το Σεπτέμβριο, που θα κληθούμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς της Τρόϊκας. Η βέβαιη αντίδραση του ελληνικού λαού θα οδηγήσει την παρούσα Κυβέρνηση στις κάλπες. Όσο πιο γρήγορα ο κ. Παπανδρέου αφήσει να λειτουργήσει η δημοκρατία στη χώρα και να δώσει με την προσφυγή στις κάλπες τη λύση στα χέρια του ελληνικού λαού, τόσο περισσότερες ελπίδες υπάρχουν.

Ο Αντώνης Σαμαράς να "γυρίσεις" το κλίμα της παρακμής που τόσο εύστοχα καλλιέργησε η κυβέρνηση ένα χρόνο τώρα. Η πατρίδα μας έχει δυνατότητες και την ικανότητα να ξεπεράσει με σωστή διαχείριση όλες τις δυσκολίες που της έχει φορτώσει το ΠΑΣΟΚ και η Τρόϊκα.

Το Ζάππειο ΙΙ είναι ο κορμός της επιχείρησης διάσωσης της χώρας μας και πρέπει να στηριχθεί για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε και να υπάρχουμε ελεύθεροι και δυνατοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: