slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Ορισμός Υπευθύνων για τις Δημοτικές Νησιωτικές Κοινότητες»



Μπράβο ταχύτητα μόνο πέντε μήνες χρειάστηκαν    για να ορίσουν σκιώδεις  αντιδημάρχους στα μικρά νησάκια

Ο Νόμος 3979/2011 με τίτλο: «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις», ο οποίος δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 138Α/2011, στο άρθρο 44, παράγραφος 1 αναφέρεται στον υποχρεωτικό ορισμό Αντιδημάρχων υπευθύνων για τις Δημοτικές Νησιωτικές Κοινότητες. Υλοποιώντας την δέσμευσή μας για ισότιμη εκπροσώπηση των Μικρών Κυκλάδων στα όργανα της Παράταξής μας, ορίζουμε τα παρακάτω πλειοψηφήσαντα (ανά δημοτική ενότητα) στελέχη μας ως Υπεύθυνους για την κάθε Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων:

·         Ο κ. Πράσινος Ανδρέας ορίζεται ως υπεύθυνος για την Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα Κουφονησίων.
·         Ο κ. Πράσινος Ευάγγελος ορίζεται ως υπεύθυνος για την Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα Σχοινούσας.
·         Ο κ. Γαβαλάς Ευάγγελος ορίζεται ως υπεύθυνος για την Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα Ηρακλειάς.
·         Ο κ. Μισσίρης Δημήτριος ορίζεται ως υπεύθυνος για την Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα Δονούσας.

Οι παραπάνω υπεύθυνοι των Δημοτικών Νησιωτικών Κοινοτήτων, με την πολύχρονη εμπειρία τους, την διάθεση προσφοράς στον τόπο τους και την ευρύτερη αποδοχή που τυγχάνουν από τους κατοίκους των Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με τους εκλεγμένους Κοινοτικούς Συμβούλους της Παράταξής μας θα αναδεικνύουν τα θέματα που αφορούν την κάθε Νησιωτική Κοινότητα και θα προτείνουν τις προσφορότερες μεθόδους αντιμετώπισής τους.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε, τι χαϊβάνια είναι αυτοί; Νομίζουν ότι κάνουν και πολιτική τώρα, αυτοί που κατέστρεψαν τη Νάξο. Έχουν το θράσσος να βγαίνουν και στα ραδιόφωνα, τα φερέφωνα της δύσοσμης σήψης του κομματικού κατεστημένου. Ο αρχηγός σας δεν ξεμυτίζει ούτε για καφέ. Κάντε το ίδιο! ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ, ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΑΕΙ. ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.