slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Κυριακή 24/07/2011 οι ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ εκλογές ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου

Πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου. Μακροσκελής και αναλυτικός ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ, το οποίο ανέλυσε στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης τα πεπραγμένα της διετούς θητείας του.
Πολλά από  τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης με ερωτήσεις τους ζήτησαν περισσότερες διευκρινίσεις σε πολλά από τα θέματα  που τέθηκαν για τον οικονομικό απολογισμό. Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης υπήρξαν εντάσεις και ασκήθηκε σκληρή κριτική πάντα μέσα σε επιτρεπτά όρια προς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. Παρά την σκληρή κριτική που ασκήθηκε ΟΥΔΕΙΣ αμφισβήτησε την ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ των μελών του απερχόμενου Δ.Σ.  
Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης και παρά την ένταση που κυρίως δημιουργήθηκε από  την κάκιστη συμπεριφορά και  τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ -θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτές οι κουβέντες ήταν πάνω σε στιγμές εκνευρισμού και μόνο και ότι δεν θα έχουν συνέχεια-  ο απολογισμός υπερψηφίστηκε και το σώμα της Γενικής  Συνέλευσης εξέλεξε εξελικτική και εφορευτική επιτροπή και όρισε της εκλογές για την ερχόμενη Κυριακή 24/07/2011, στο Πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου .
Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 20/7/2011 στις  21:00, από τον Γραμματέα του Συλλόγου Μανώλη Βάβουλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν έντυπα «δήλωσης υποψηφιότητας», από τον Μανόλη Βάβουλα (2285031000) και τον Τσακωνιάτη Βασίλη (6974030858).

Δεν υπάρχουν σχόλια: