slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αφρούς βγάζουν οι Ευρωπαίοι δεξιοί μόλις ακούνε Σαμαράς... δεν πειράζει θα τους περάσει




http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2010/10/ANT.SAMARAS-MARTENS-BRYXELES-4.jpg«Μας έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια και δε στήριξε την κυβέρνηση» είπε ο Βίλι Μαρτένς, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ για το ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα!

Λάβρος κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη δήλωση του, με την οποία εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκριση των σκληρότατων μέτρων λιτότητας από την ελληνική Βουλή.

Ο Βίλι Μαρτένς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για ασφυκτικές πιέσεις του ΕΛΚ στον Αντώνη Σαμαρά ώστε να συναινέσει στον πακέτο μέτρων της κυβέρνησης, το οποίο οι Ευρωπαίοι είχαν θέσει ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της 5ης δόσης.

Ο Βέλγος πολιτικός εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για το γεγονός ότι η ΝΔ, ως μέλος του ΕΛΚ, δεν υπερψήφισε το πακέτο μεταρρυθμίσεων και μιλά με σκληρά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ουσιαστικά πως έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τις εκκλήσεις των έτερων του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

«Κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ στις 23 Ιουνίου οι περισσότεροι ηγέτες από την πολιτική μας οικογένεια κάλεσαν μετ’ επιτάσεως τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει την κυβέρνηση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να μην διακινδυνεύσει την επιδείνωση της κρίσης στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: