slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Η ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΕΥΗΘΕΙΑ ;»


 «Την ώρα που οι Έλληνες - για πρώτη φορά - νιώθουν ότι χάνουν την εθνική τους αξιοπρέπεια και βυθίζονται στην κατάθλιψη, η κυβέρνηση, επιλέγει να διαφημίσει μέσω διαδικτύου το μέχρι σήμερα έργο της, χρησιμοποιώντας ψέματα και προσβάλλοντας τη νοημοσύνη τους  .
Προφανώς, βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, αφού με την πολιτική της, το μόνο που έχει καταφέρει, είναι να προκαλέσει πρωτοφανή κοινωνική και οικονομική ερήμωση.

Η έντονη αντίδραση των εκατοντάδων - χιλιάδων πολιτών κάθε ηλικίας, που ακολούθησε την ενέργεια αυτή της κυβέρνησης -μέσω του διαδικτύου - είναι απολύτως δικαιολογημένη.
Αντί, η κυβέρνηση να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες της, απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες νέα παιδιά που απεγνωσμένα ψάχνουν για δουλειά.
Αντί, να ευαισθητοποιηθεί για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους κάθε ηλικίας, που με την άφρονα πολιτική της, οδηγεί στο περιθώριο της ζωής.
Αντί, να θορυβηθεί για την τεράστια ζημιά που προκάλεσε η οικονομική πολιτική της στις ελληνικές επιχειρήσεις (χιλιάδες “λουκέτα”).
Έρχεται, σήμερα με πρωτόγνωρο προπαγανδιστικό ύφος, να παρουσιάσει το τελευταίο 20μηνο της διακυβέρνησης της, ως μια κοσμογονία αλλαγών που βιώνει η Ελλάδα. Απροκάλυπτο θράσος ή ανείπωτη ευήθεια ;
Προφανώς, οι εμπνευστές και δημιουργοί του συγκεκριμένου spot θα πρέπει να αντιληφθούν, ότι η κυβέρνηση αυτή θα μείνει σίγουρα στην ιστορία και στη συνείδηση όλων μας, ως η χειρότερη της μεταπολίτευσης».


             

Δεν υπάρχουν σχόλια: