slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σχετικά με: "Ομολογία Παπανδρέου: δεν μπορώ να κυβερνήσω μόνος μου!"


Αν καταλαβα καλα τωρα τον επιασαν οι ανησυχίες τον κο Παπανδρέου. Όταν ο ελληνικός λαός μήνες τωρα διαμαρτύρεται για τα μετρα, ελεγε πως το καθηκον του ηταν να "σωσει" τη χωρα.
Εκανε εντελώς το αντιθετο απο οτι επρεπε για να σωθεί η οικονομια μιας χώρας! Εκμηδένισε την αγορα..Ένα παιδακι του δημοτικου να βάλεις να κυβερνησει θα τα εκανε μια χαρα..Παρεδωσε τη χωρα ανευ ωρων σε ξενα χερια..Ο μεγαλύτερος εθνοπροδοτης που περασε ποτε απο τη χωρα.. Ξεστόμισε τα μεγαλυτερα ψεμματα που εχει πει πολιτικός σε προεκλογικο αγωνα..λέγοντας μαλιστα οτι δεν ηξερε οτι τελικα λεφτα δεν υπηρχαν..
Τον ειχαν ενημεωσει λάθος!!! Αν ειναι δυνατον..Εγω στη θητεια μου ειχα υπο την επιβλεψη μου τη διαχειριση μιας αποθήκης με στρατιωτικο υλικο, και αυτός που ηρθε να με αντικαταστήσει με ξεσκονισε για να την παραλαβει..Αυτός που θα παραλαμβανε ολοκληρο κράτος δεν γνωριζε? Η αποστολη που του εχει δωθει απο τη builderberg μεχρι στιγμής παει μια χαρα..Δεν βρισκω το λογο σε τι δυσκολευεται...Εαν ο κύριος Παπανδρεου ψαχνει συνενόχους στο εγκλημα που διεπραξε κατα του ελληνικου λαου και της Ελλαδας, τοτε ειναι γελασμενος..Οσο για τα υπολοιπα κομματα που τωρα τους επιασε ο πονος οτι τα μετρα ειναι βαρια...Ας το σκεφτοντουσαν οταν υπεγραφαν το μνημονιο...αλλα εκει δεν ηθελαν να χασουν τις καρεκλιτσες τους. Ενα πραγμα να θυμουνται..ολα καταληγουν απο εκει που ξεκινανε..απο το λαο!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: