slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΤΡΟΠΗ και κρίμα Φεβρωνία

 Αγαπητή Φεβρωνία ήσουν στη πολιτική αφάνεια και ο Καραμανλής σε έφερε στο πολιτικό προσκήνιο και εσύ τον  τιμάς  φωνάζοντας  ως   συντονιστή στην αρκετά ενδιαφέρουσα εκδήλωση που ετοιμάζεις έναν από τους μεγαλύτερους υβριστές όχι μόνο του Κ. Καραμανλή άλλα και του ιδρυτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Αγαπητή Φεβρωνία ήσουν στη πολιτική αφάνεια και ο Καραμανλής σε έφερε στο πολιτικό προσκήνιο και εσύ τον  τιμάς  φωνάζοντας  ως   συντονιστή τον άνθρωπο που έβγαλε προδότη τον ιδρυτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ  ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ  ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για  τις   γερμανικές αποζημιώσεις .
Αγαπητή Φεβρωνία ήσουν στη πολιτική αφάνεια και ο Καραμανλής σε έφερε στο πολιτικό προσκήνιο και εσύ τον  τιμάς  φωνάζοντας  ως   συντονιστή  τον άνθρωπο που σε πρόσφατη   εκπομπή του για το δημόσιο χρέος!!! εμφάνισε τον Κώστα Καραμανλή ως τον κύριο υπεύθυνο που  χρεοκόπησε η χώρα. 

Αγαπητή Φεβρωνία ήσουν στη πολιτική αφάνεια και ο Καραμανλής σε έφερε στο πολιτικό προσκήνιο και εσύ τον  τιμάς  φωνάζοντας  ως   συντονιστή  σε εκδήλωσή σου τον υπάλληλο -δημοσιογράφο – του Κοντόμινανα που βάφτισε σκάνδαλο το Βαποπαίδι για να κτυπήσουν το κ. Καραμανλή με τα γνωστά αποτελέσματα
Μέγα φάουλ και ειδικά για σένα αγαπητή Φεβρωνία που ήσουν στη πολιτική αφάνεια και ο Καραμανλής σε έφερε στο πολιτικό προσκήνιο και εσύ τον  τιμάς  φωνάζοντας  ως   συντονιστή έναν από τους μεγαλύτερους υβριστές της παράταξης!!!
Θα μου πεις βέβαια αγαπητή Φεβρωνία και θα χεις δίκιο ότι αυτή την κλασική μαλακία την  κάνουν όλοι οι ΝΔίτες Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια και μυαλό δεν βάζουμε: παρακαλάμε και προσπαθούμε να προσεταιριστούμε την αριστερή θολοκουλτούρα του συστήματος... ε μετά μην παραξενεύεστε που αποτελείτε "δεξιά παρένθεση" και σας καταπίνει το σύστημα πριν προλάβετε να καταλάβετε τι έγινε...
Μπορεί η εκδήλωση που ετοιμάζεις αγαπητή Φεβρωνία να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να προβάλουμε τέτοιες εκδηλώσεις και να αβαντάρουμε σε έναν από τους μεγαλύτερους υβριστές της παράταξης!!!
Και τέλος αγαπητή Φεβρωνία αυτό που σου  ταιριάζει  είναι  Κρίμα ΝΤΡΟΠΗ και πάλι  κρίμα . Αλλά  δεν φταίτε εσείς... εμείς φταίμε που καθόμαστε και σας υπερασπιζόμαστε για την ψυχή της μάνας μας...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλλά μα αυτός ο συντάκτης του κειμένου τι ζωντόβολο είναι. Μα έχουμε στο κόμα τόσο αγράμματους και άξεστους. Αν είναι δυνατό. Μου φαίνεται θα πάρω δρόμο. Να μείνω μόνος μου και στην ηρεμία μου. Τουλάχιστο να μη ταράζομαι και υποφέρω.

Ανώνυμος είπε...

Και εσυ που δεν εισαι αγράμματος και άξεστος, ανώνυμε του 15:54, για πες μας τα λάθη που έχει κάνει αυτό το ζωντόβολο που έγραψε το κείμενο, όχι τίποτα άλλο αλλά για να του τα κολλήσουμε στη μούρη για να μην τα ξανακάνει και κυρίως να μην ταράζεσαι και υποφέρεις...