slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών τάσσετε ο εισηγητής της ΝΔ για το Μεσοπρόθεσμο Γιάννης Βρούτσης με συνέντευξη στον Τύπο της Κυριακής



Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το νέο πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπολύει ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών και εισηγητής της ΝΔ για το Μεσοπρόθεσμο , Γιάννης Βρούτσης.

Σε συνέντευξη του στον Τύπο της Κυριακής ο βουλευτής Κυκλάδων κάνει λόγο για επαχθή μέτρα που προκαλούν " σοκ και δέος " στην ελληνική κοινωνία και αναμένεται να γυρίσουν τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω.
Ο κ. Βρούτσης κατηγορεί ευθέως τον νέο Υπουργό Οικονομικών ότι τη μία μέρα υποσχόταν ηπιότερα μέτρα και την άλλη ανακοίνωνε περισσότερα επώδυνα, άδικα και σκληρά, όπως τονίζει μέτρα. Ο εισηγητής της ΝΔ για το Μεσοπρόθεσμο εκτιμά πως και τα νέα μέτρα θα αποδειχθούν το ίδιο αναποτελεσματικά όπως και τα προηγούμενα
.
" Η δυσάρεστη έκπληξη των νέων μέτρων δημιουργεί εύλογα ερωτήματα: ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών μας έλεγε ψέματα ή ο νέος υπουργός δεν διαπραγματεύτηκε όσο θα έπρεπε;" διερωτάται ο κ. Βρούτσης ο οποίος τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας πληρώσει ο τυπάκος και κανένα Εβρο με τόσα ακίνητα που έχει και να τα χαίρεται. Εμείς τα φτωχαδάκια δεν έχουμε πρόβλημα από τα μέτρα. Όπως τη βγάζαμαι θα τη βγάζουμαι και τώρα.