slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όχι στην άγρα από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου



Περί τις τέσσερις ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου την Τετάρτη 1 Ιουνίου. Η απουσία του αναπληρωτή προέδρου, Ευάγγελου Παπαδόπουλου, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας, ότι έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του. Δεν οριοθετήθηκε χώρος για τους επαγγελματίες καταλυμάτων στο λιμάνι, όπως και με επιστολή τους ζητούσαν τα επαγγελματικά σωματεία της Νάξου, που έχουν ταχθεί κατά της άγρας πελατών.
Προβληματισμένος ο Λιμενάρχης Νάξου, που δεν υπερψήφισε το μέτρο, αφού πιστεύει, ότι χωρίς οριοθέτηση, θα δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη κατάσταση στο λιμάνι. "Κάτι που δεν τόλμησε κανείς να θίξει μέχρι σήμερα για ψηφοθηρικούς λόγους, το κάνουμε εμείς", δήλωσε σχετικά στη Naxos News, ο πρόεδρος, Γιάννης Μαμουζέλος. Με ανοιχτή δημοπρασία η ενοικίαση του καταστήματος στα Παλάτια.
αναρτηθηκε απο naxos-news

3 σχόλια:

ο αντιρησιας είπε...

α ρε γιαννη χωρις να αμφισβηττω τις προθεσεις σου σε εριξε στη παγιδα ο πολυς κυριος προεδρος με τον αντιπροεδρο σου και τον δικο του, ο λιμεναρχης που ειναι παλια καραβανα το επιασε το θεματακι.το κακο ειναι οτι θα απολογεισαι εσυ για αυτον τον αθεμιτο ανταγωνισμο που εφτιαξες μεσα στο λιμανι με δυο μονο τουριστικα γραφεια να διαχειρηζοντε ολο τον ξεμπαρκο τουρισμο ,εβγαλες λοιπον την αγρα απο το λιμανι και την μοιρασες σε ολο τον παραλιακο δρομο.ειναι βεβαια λογικο οταν στο συμβουλειο σου ηπαρχουν συμφεροντα με δυο μεγαλοξενοδοχους και εναν εκπρωσοπο του ενος απο τα δυο τουριστικα γραφεια τοτε τι περιμενεις.δυδτυχως δεν ακουσες κανενα αλλο εκτος απο αυτους που δεν εχουν ιδεα για το λιμανι και βεβαια και αυτους που εχουν συμφεροντα στο να γινει ετσι.και επειδη σε ξερω πόλυ καλα απορω με αυτη σου την αποφαση σε περιοδο τετοιας κρισης και για τον τουρισμο να αφηνεις φτωχους ανθρωπους που περιμενουν δυο μηνες να δουλεψουν για να ζησουν ολο τον χρονο απροειδοποιητα να τους παιρνεις την μπουκια απο τον στομα και να τρωνε μονο οι κολητοι των προεδρων

Ανώνυμος είπε...

Ανθρώπους όπως τον Αξιωματικό του Ναυτικού τον Γιώργο Χωριανόπουλο που δεν είχε σκοπιμότητες τον πετάξατε έξω ρε ύποπτοι με το καλημέρα. Α να χαθείτε ρε ξεφτιλισμένοι που όλοι οι επαγγελματίες έχετε πιάσει όλα τα πόστα και κοιτάτε μόνο τη πάρτη σας. Αλλά αυτά θα γυρίσουν επάνω σας και να το θυμάστε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε μάγκες του Λιμενικού Ταμείου. Επιτέλους να μπει μια τάξη. 10 καμάκια (διπλοθεσίτες μερικοι) να έχουν καταστρεψει τον Τουρισμο της Νάξου.