slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χανιά: Εξώδικο πολιτών προς τους τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο τους ζητούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα


ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ  ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ   ΕΞΩΔΙΚΟ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ  ΚΥΡΙΟΥΣ  ΡΗΓΑ ΚΑΙ  ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ  ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ  ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Εξώδικο- διαμαρτυρία προς τους τρεις βουλευτές Χανίων του ΠΑΣΟΚ, μέσω του οποίου τους καλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, απέστειλαν 29 πολίτες των Χανίων.
"Περιμένουμε από αυτούς που εκλέγουμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου", επισημαίνεται στο εξώδικο, το οποίο έχει αποδέκτες τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, Ευτύχη Δαμιανάκη και Ευαγγέλια Κουρουπάκη, ενώ κοινοποιείται και στον βουλευτή Χρήστο Μαρκογιαννάκη.


Ο κ. Κουβάτσος, Χανιώτης που υπογράφει το εξώδικο, σημειώνει ότι "εκτός από τους 29 που το αποστέλλουν, το έχουν συνυπογράψει και δεκάδες ακόμα πολίτες των Χανίων".

Δεξί Εξτρέμ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είστε ξοφλιμένοι ρεμάλια. Οι Κρητικοί έχουν μνήμη και ιστορία και θυμούντε ποιοι αναθεμάτησαν και εξόρισαν τον Βενιζέλο για να έρθουν στην εξουσία και να πάνε τη Χώρα 100 χρόνια πίσω με τη Μικρασιατική καταστροφή. Εσείς δεν έχετε διδαχθεί από την ιστορία. Παντα στις εθνικές καταστροφές θα οδηγείτε τους Έλληνες.