slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Δημήτρης Σκούνας νέος προπονητής του Πανναξιακού


Kαι ''Χρυσή'' συμφωνία με την εταιρεία DK Advertising    του  γνωστού Ναξιώτη διαφημιστή Δημήτρη Καρούση  οποίος δήλωσε ότι  : ο Πανναξιακός αποτελεί διαφήμιση για το νησί και είναι ''Πανναξιακή'' υπόθεση ! Συμφέρον του κάθε επιχειρηματία είναι να βρίσκεται ψηλά η ομάδα και η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να στηριχθεί απ' όλους. Ο Πανναξιακός ενώνει τους απανταχού Ναξιώτες !

Το ανοιξιάτικο φλερτ ... κατέληξε  σε γάμο, αφού Πανναξιακός και Δημήτρης Σκούνας έδωσαν τελικά τα χέρια και ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στην Δ' Εθνική κατηγορία.  Ο 51 ετών προπονητής (που επιστρέφει σε γνώριμα γι' αυτόν λημέρια), αποτελεί μια δοκιμασμένη λύση για την ομάδα της Νάξου, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί με επιτυχία στον σύλλογο, ενώ σε συνεργασία με τον Βασίλη Φλεριανό έχουν ήδη κάνει τις πρώτες σκέψεις ώστε να καθοριστεί το πλάνο της νέας χρονιάς. Λεβαδιακός, Ρόδος, Χανιά, Επανωμή, Ναυπακτιακός, Χαλκίδα και βέβαια Πανναξιακός και Αγερσανί είναι μερικές από τις ομάδες ...

 που έχει εργαστεί στο παρελθόν ο νέος coach των ''μπλε'', ο οποίος αφού ευχαρίστησε το ΔΣ της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του, δήλωσε ότι θα δουλέψει σκληρά για να πετύχει τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από την παραμονή στην κατηγορία και την ανάδειξη νέων ντόπιων ποδοσφαιριστών που θα αποτελούν τη βάση και το μέλλον του συλλόγου.

''Χρυσή'' συμφωνία με την DK Advertising
Μια σημαντική συμφωνία με την διαφημιστική εταιρεία DK Advertising, (του γνωστού Ναξιώτη διαφημιστή Δημήτρη Καρούση) βρίσκεται στα σκαριά και αν τελικά επιτευχθεί θα αποτελέσει μεγάλη οικονομική ανάσα για το σύλλογο. Το deal αφορά στην έκδοση ενός τουριστικού (και όχι μόνο) οδηγού για το νησί, με τα έσοδα από τις διαφημίσεις και καταχωρήσεις να πηγαίνουν αποκλειστικά στα ταμεία του συλλόγου. Ο κάθε επιχειρηματίας δηλ. θα πληρώνει για την διαφήμιση του, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην ομάδα.  Όπως δήλωσε ο Δ. Καρούσης : ο Πανναξιακός αποτελεί διαφήμιση για το νησί και είναι ''Πανναξιακή'' υπόθεση ! Συμφέρον του κάθε επιχειρηματία είναι να βρίσκεται ψηλά η ομάδα και η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να στηριχθεί απ' όλους. Ο Πανναξιακός ενώνει τους απανταχού Ναξιώτες !
Το deal αναμένετε να οριστικοποιηθεί στο ΔΣ της ερχόμενης Τετάρτης και σύμφωνα με πρόχειρες προβλέψεις και εφ όσον στηριχθεί, στα ταμεία του συλλόγου θα μπουν 100-150.000 ευρώ !
Από το naxos365.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: