slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας στους Δήμους – Συνεργασία του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη με τους αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Πουσσαίο και Τζώρτζη Μακρυωνίτη


Σειρά ζητημάτων τέθηκαν κατά τη συνεργασία που είχαν χθες (Τετάρτη) στη Σύρο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης και οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Πουσσαίος και Τζώρτζης Μακρυωνίτης.
Το Σαββατοκύριακο, ο Περιφερειάρχης θα περιοδεύσει στη Νάξο
 Στη συνάντηση αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η Περιφέρεια να παραδώσει τις μελέτες έργων που έχει εκπονήσει σε όσους δήμους έχουν απευθύνει το αντίστοιχο αίτημα, προκειμένου αυτοί με τη σειρά τους να ορίσουν ως φορέα υλοποίησης των έργων την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ.
 Συζητήθηκε επίσης εκτενώς η ομαλή μετάβαση των υπηρεσιών από την κρατική στην αιρετή Περιφέρεια, ενώ αποφασίστηκε να υπάρξει στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο εισήγηση για προσθήκη του γραφείου Ιδιωτικών Επενδύσεων Ρόδου στον Οργανισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 Από σήμερα, ο κ. Μαχαιρίδης επισκέπτεται την Τήνο, όπου αύριο θα συμμετάσχει στις εργασίες του Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Σχεδιάζοντας το Μέλλον των Ευρωπαϊκών Νησιών: Προκλήσεις – Νέες Στρατηγικές».
Το Σαββατοκύριακο, ο Περιφερειάρχης θα περιοδεύσει στη Νάξο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: