slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Ομολογία αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής η αντικατάσταση Παπακωνσταντίνου


Ομολογία αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης είναι για τη Νέα Δημοκρατία η αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Σε ανακοίνωσή της με την οποία σχολιάζει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, η ΝΔ εκτιμά ακόμη πως ο κ. Παπανδρέου «παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει».
Αναλυτικά, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
 «Ο κ. Παπανδρέου πρώτα παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει. 
Μετά βάφτισε την αδυναμία «ανασχηματισμό». Έναν ανασχηματισμό-καραμπόλα, που αποτυπώνει την αποτυχία της πολιτικής του. 

Κυρίαρχη ομολογία αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης η αντικατάσταση Παπακωνσταντίνου. 
Ομολογία απίστευτης οργανωτικής ανικανότητας η δημιουργία μιας Κυβερνητικής Επιτροπής στην οποία μετέχουν οι μισοί υπουργοί με σκοπό να συντονίζουν τους άλλους μισούς. Και που, για πρώτη φορά -παγκόσμια πρωτοτυπία- δεν θα λαμβάνουν μέρος οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τη σκοπιμότητα της σύνθεσης της επιτροπής, αλλά και για το ρόλο που θα έχει. 
Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διάλυση των δύο εθνικών πρωταθλητών της Οικονομίας μας, του Τουρισμού και της Ναυτιλίας. Ειδικά της Ναυτιλίας, που εξακολουθεί να πηγαινοέρχεται από Υπουργείο σε Υπουργείο. 
Ο κ. Παπανδρέου, κάνοντας ανακύκλωση των ίδιων προσώπων, αντί για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, έφτιαξε μία κυβέρνηση υπό προθεσμία για να εφαρμόσει την ίδια λαθεμένη πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: