slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφασίζει για αναπτυξιακές δράσεις, με γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική αρχή, εργαζόμενη προς όφελος των δημοτών, αναλαμβάνει δράσεις, προκειμένου να επιλυθούν χρόνια και σοβαρά προβλήματα του τόπου μας.
Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29ης Ιουνίου αποφασίστηκε η κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την υλοποίηση του έργου «Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) νήσου Νάξου». Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της ευθύνης του έργου, καθώς, επίσης, τις παρούσες, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες, αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου Νάξου και.......... Μικρών Κυκλάδων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη – Προστασία Εδαφικών Συστημάτων και Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων». Με τη συμμετοχή του Δήμου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, επιχειρούμε τη χρηματοδότηση, από το Ταμείο Συνοχής, για τις ακόλουθες δράσεις:

Α. Το κλείσιμο και την αποκατάσταση των Χ.Α.Δ.Α.

Β. Εγκαταστάσεις – εξοπλισμός μεταφόρτωσης, μεταφοράς, προσωρινής αποθήκευσης και επεξεργασίας απορριμμάτων (θα χρηματοδοτηθούν Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, Μονάδες Κομποστοποίησης κ.α.)

Γ. Επέκταση και αναβάθμιση Χ.Υ.Τ.Α. σε Χ.Υ.Τ.Υ., για τη διαχείριση αποβλήτων, άμεσα συνδεδεμένων με την παύση λειτουργίας ενεργών Χ.Α.Δ.Α.

Δ. Τεχνικές - περιβαλλοντικές μελέτες και οριστικές μελέτες – τεύχη δημοπράτησης, για την αποκατάσταση των Χ.Α.Δ.Α., καθώς και μελέτες διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Ε. Απόκτηση της απαιτούμενης γης για την κατασκευή των υποδομών

Στ. Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου

Ζ. δράσεις ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας (φυλλάδια ενημέρωσης και προβολής, οδηγοί, εγχειρίδια, ιστότοποι κλπ)

Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις δράσεις της με αναπτυξιακή προοπτική και καθοριστική αποφασιστικότητα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Υπεύθυνος: Μανόλης Λυκουρόπουλος

Τηλ.: 6976436390

E-mail: pressnaxoy@gmail.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το παλικαράκι βρείκε τρόπο να βρίσκεται στη δημοσιότητα. Αυτή είναι η αριστερή του ιδεολογία; Κανένα πρόβλημα για τον δήθεν αριτερό να συνεργάζεται και να συναποφασίζει με τα καραμπινάτα φασιστοειδή της Νάξου. Μπράβο του. Γιαυτόν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (ΣΑΝ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ...ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ:
ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΑΡΡΑ
ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΣΑΡΑΣ.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΙΜ! ΑΠΑΙΧΤΟ!