slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παράνομο στοίχημα και στη Νάξο

Νέα διάσταση στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων δίνει μάρτυρας με κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα της Νάξου, ο οποίος κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα με «γραφεία στοιχημάτων», ενώ δηλώνει απώλεια χρηματικού ποσού 200.000 ευρώ από παράνομο τζόγο κατά την τριετία 2005-2008. Ο μάρτυρας κατονομάζει τους κατηγορούμενους στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων Αθανάσιο Ντότση, Δημήτρη Ζαβαντία και Βασίλη Καρακούλια, καθώς και ακόμη ένα πρόσωπο ως συνεργαζόμενους «στοιχηματζήδες», με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του, κάποιες φορές συγκεκριμένο άτομο από την ομάδα τον παραπλανούσε «... λέγοντάς μου να παίξω κάποια παιχνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων στο τέλος ήταν αντίθετα από αυτά που μου έλεγε. Απ΄ ό,τι μου είχε πει, κέρδιζε χρήματα από το χαμένο παιχνίδι σε ποσοστό που άγγιζε το 25% επί του τζίρου των χαμένων, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό το έπαιρνε το γραφείο παράνομου στοιχήματος, δηλαδή του Ντότση και του Ζαβαντία».


Υποστηρίζει επίσης πως είχε μάθει ότι ο Ντότσης είναι μάνατζερ πολύ γνωστού διεθνούς ποδοσφαιριστή ξένης ομάδας. Αναφέρει ακόμη ότι οι Ντότσης και Ζαβαντίας συνεργάζονται με τον Καρακούλια «... ο οποίος διατηρεί μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχήματος στην Αθήνα και είναι ο "εγκέφαλος", είναι αυτός ο οποίος στο τέλος πληρώνει και πληρώνεται και έχει το μηχάνημα -τον αποκαλούμενο "κινέζο"- που στέλνει τα παράνομα στοιχήματα στην Κίνα, όπου εδρεύει κεντρικό γραφείο και όπου συγκεντρώνονται παράνομα στοιχήματα απ΄ όλο τον κόσμο».

Τέλος τονίζει ότι το σπίτι του βγαίνει σε πλειστηριασμό τον Ιούλιο και ότι τον απειλούσαν για ακάλυπτες επιταγές που του είχαν δώσει.

   
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=337184&cid=4

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ..ΤΣΟΥΝΑΜΙ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ.