slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε Καλόξυλο, Φιλωτι και Απείραθο ο Γ. Μαχαιρίδης

ποιος λείπει; ποιος λείπει ;
σύντροφοι  ότι θέτε με το Γιώργο
 Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, συνοδευμένος από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Γιώργο Γκούφα, τον περιφερειακό σύμβουλο, Λάζαρο Θεόφιλο, το δημοτικό σύμβουλο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Δημήτρη Καπούνη και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Σταμάτη Σέργη, παρέστη την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 στον εορτασμό της Αγίας Τριάδας στον Καλόξυλο Νάξου, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος.
 Το απόγευμα ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Φιλώτι όπου συναντήθηκε με παλαιά στελέχη –υπάρχουν ακόμα τέτοια– του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αφού ήπιαν μερικά ουζάκια για να πάνε κάτω τα φαρμάκια ανηφόρησαν στην Απείραθο για ρόστο. Ο κ. Μαχαιρίδης αναχώρησε από τη Νάξο το μεσημέρι της Δευτέρας.
Αυτό πάντως που συζητιόταν σε πολλά πηγαδάκια, καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης Μαχαιρίδη στη Νάξο, ήταν η απουσία των θεσμικών Σέργη, Κοντοπίδη, του τέως Δημάρχου Νάξου Νίκου Μαράκη άλλα και πολλών στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νάξου, ιδιαιτέρα αυτών που αυτοπροτείνονται ως υποψήφιοι βουλευτές και ως δήμαρχοι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί στη Νάξο κυκλοφορούν ελεύθερα; Στην Αθήνα και σε πολλές περιοχές της Ελλάδος αυτούς τους προπηλακίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΥ... ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ "ΑΦΑΝΤΟΙ" ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗ ΛΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ" (ΧΑΧΑ) ΝΑΞΙΩΤΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Όπου βρω τα καθάρματα το καλοκαίρι στη Νάξο θα το θυμούνται για χρόνια. Και ο όχλος δεν θέλει και πολύ για να ενεργοποιηθεί.

Ανώνυμος είπε...

στα ορεινά χωριά δεν καταδέχτηκε να τα επισκεφτεί...άλλωστε έχουν λίγους ψηφοφόρους και δεν αξίζει..........Στο δρόμο Σκαδό- Κόρωνο πήγε να δει τα χάλια τους ή φοβήθηκε τα γιαούρτια !!!!!!!