slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στις 10:30 περίπου το βράδυ λύθηκε η κατάληψη των 100 στο δημαρχείο Νάξου


Με αφορμή, το θέμα που επρόκειτο να συζητηθεί για κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για τη δημιουργία του ΧΥΤΑ Νάξου. 100 περίπου Εγγαρίτες , και Γαλήνιωτες με την βοήθεια και της Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου, που αντιδρούν στη δημιουργία ΧΥΤΑ πραγματοποίησαν κατάληψη του δημαρχείου Νάξου &  Μικρών Κυκλάδων λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 19:00 λύθηκε, περίπου στις 10:30 το βράδυ  επέδωσαν ψήφισμα στο δήμαρχο Νάξου &  Μικρών Κυκλάδων













2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ Τ Ι Σ Δ Ι Α Β Α Σ Ε Ι Σ Γ Ι Α Τ Ο Υ Σ Π Ε Ζ Ο Υ Σ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΓΚΑΖΩΝΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜ0. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΣ???????? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣ????????? ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣ???????

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (ΣΑΝ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ...ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ:
ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΑΡΡΑ
ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΣΑΡΑΣ.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΙΜ! ΑΠΑΙΧΤΟ!