slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο 1ος Διάπλους Αιγαίου "Χαμόγελο του Παιδιού" με καγιάκ πέρασε και από τη Νάξο!

Οι δύο τολμηροί θαλασσοπόροι, που επιχειρούν να διαπλεύσουν το Αιγαίο με καγιάκ, έφτασαν χθες το απόγευμα στις 18:30 και στη Νάξο.
Ο Κώστας Μανατάκης και ο Άγγελος Χριστοφίδης ξεκίνησαν στις 22 Μαϊου από την Ερέτρια για να καταλήξουν στο Ηράκλειο της Κρήτης, μεταφέροντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης όλων μας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και φιλοξενούνται στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Πέρασαν ήδη από Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο και συνεχίζουν για Ηρακλειά, Ίο, Σαντορίνη και Ηράκλειο.
Στο δύσκολο εγχείρημά τους, να καλύψουν μια απόσταση 250 ναυτικών μιλίων κωπηλατώντας, βρήκαν πολλές δυσκολίες, αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Στη Νάξο τη φιλοξενία τους επιμελήθηκε ο αντιδήμαρχος Δημ. Λιανός,- τους φιλοξενεί στο ξενοδοχείο του -ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής Γιάννης Μαργαρίτης και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας Σπύρος Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Δημάρχου Μανώλης Λυκουρόπουλος .
Οι δύο τολμηροί θαλασσοπόροι, Κώστας Μανατάκης και ο Άγγελος Χριστοφίδης ενθουσιάστηκαν  με την υποδοχή και όπως είπαν  πουθενά ως τώρα δεν είχαν τόσο θερμή υποδοχή.
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και ήσυχα νερά...





Δεν υπάρχουν σχόλια: