slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακριβή αναληθή και άτοπα τα όσα λέει ο αντιδήμαρχος Δ. Λιανός


Ανακριβή αναληθή και άτοπα  χαρακτηρίζει σε  ανακοίνωσή η Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σχοινούσας  τα όσα λέει και την αφορούν προσωπικά , αδειάζοντας με την σειρά της τον αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό

Κ. Λιανέ, οφείλω κι εγώ με τη σειρά μου να επισημάνω τις ανακρίβειες τις οποίες αναφέρατε στην τελευταία δήλωσή σας και με αφορούν προσωπικά.

Θεωρώ ότι, για τους τύπους και μόνο, μετά από τόσο καιρό «συνεργασίας» οφείλατε  τουλάχιστον να γνωρίζετε σωστά το επώνυμό μου, το οποίο είναι – σας ενημερώνω – Γεωργακοπούλου (και όχι Ζαφειροπούλου)!!!!!!!

Σχετικά με την κατάθεση των τίτλων ιδιοκτησίας των καταστημάτων, στην οποία αναφέρεστε, σας υπενθυμίζω ότι ουδέποτε ζητήθηκε κάτι τέτοιο προφορικά ή γραπτά ούτε σε μένα αλλά και σε κανένα μέλος αυτού του Συμβουλίου. Εάν είναι απαραίτητη προϋπόθεση και το ορίζει η νομοθεσία θα έπρεπε να μας το είχατε αναφέρει στο Συμβούλιο της 30ης Απριλίου 2011, όπου συμμετείχατε, και όπου αναφερθήκατε λεπτομερώς σε θέματα ενοικίασης πλατειών και άλλων κοινόχρηστων χώρων.

Γνωρίζετε ότι διατηρώ κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που έχει προβολή πάνω στην πλατεία. Ζητήσαμε, με το συνέταιρό μου, από την αρμόδια υπηρεσία να λάβουμε γνώση  για την ακριβή προβολή της επιχείρησής μας, όπως άλλωστε έχουμε το δικαίωμα να  γνωρίζουμε.
Γνωρίζετε επίσης ότι από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε να αναπτύξουμε τραπεζοκαθίσματα στο χώρο της «πλατείας» για το 2011. Και αυτό το γνωρίζουν και όλοι οι κάτοικοι της Σχοινούσας ήδη από το 2008 που πρωτολειτούργησε το κατάστημά μας.
Πιστεύω, λοιπόν, ότι η αναφορά στην επιχείρησή μου είναι μάλλον άτοπη και έγινε αποκλειστικά και μόνο για τη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων.

Τελικά, αν πράγματι διεκδικούσα χώρο στην πλατεία και αν πράγματι μου είχατε ζητήσει τίτλους ιδιοκτησίας, δε θα είχα φροντίσει να σας προσκομίσω πρώτους απ’ όλους τους δικούς μου;

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ. Κ. ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντέλει κυρα μου θέλεις προβολη ναι ή όχι? και γιατί έκανες την αίτηση?

Ανώνυμος είπε...

καυμενε λιανε σε λιγο ολοι αυτοι οι κολητοι του δημαρχου και οι κολαουζοι θα σε διαλυσουν