slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΑΣΜΟΣ


Όσο θα παίζεται το έργο με τίτλο « Ο Ντομινίκ και η καμαριέρα», αξίζει να θυμόμαστε ότι:
·        Το παγκόσμιο « μπανιστίρι» του 1998, με θέμα τον Κλίντον και την Μόνικα Λεβίνσκι, ουδόλως απέτρεψε τον Κλίντον να βομβαρδίσει λίγους μήνες αργότερα τα Βαλκάνια.
·        Η φυλάκιση του πρώην Ισραηλινού προέδρου με την κατηγορία του βιασμού, ουδέποτε έθεσε σε αναστολή τις δολοφονίες των Παλαιστινίων.


·        Η « παράλληλη ζωή» του Μιτεράν καθόλου δεν επηρέασε την πολιτική του για τη δημιουργία 7 υπερπόντιων στρατιωτικών βάσεων με δύναμη πυρός 50.000 αντρών.
·        Τα « χατζατζαριλίκια» του Μπερλουσκόνι επουδενί εμπόδισαν τους διάφορους « Ανιέλι» να επελαύνουν ως οδοστρωτήρας κατά των Ιταλών εργαζομένων.
·        Η καταισχύνη και η αποπομπή λόγω σκανδάλων του προέδρου της Κομισιόν, του Σαντέρ, μαζί με όλη την Ευρωπαική Επιτροπή, ή του Βίλι Κλάες από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, ποτέ δεν επηρέασαν και ποτέ δεν « βελτίωσαν» κάτ' ελάχιστο είτε το « χαρακτήρα» της ΕΕ, είτε του ΝΑΤΟ.
            Οταν πρόκειται για τους μηχανισμούς τους, τις υπηρεσίες τους,                              τα  «πρόσωπα –  θεσμούς» τους, τους οργανισμούς τους, δεν είναι σύνηθες, αλλά δεν είναι και πρωτοφανές:
            Ακόμα και τα καραγκιοζιλίκια τους, ακόμα και τα ξεφτιλίκια τους, ακόμα και την καμαρίλα τους, ακόμα και την διαπόμπευση των « δικών τους», ακόμα και τις μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούν για να βγάζουν από τη μέση ο ένας τον άλλον, δεν έχουν κανέναν μα κανέναν ενδοιασμό, τέτοιοι που είναι και εφόσον το επιβάλλει η  « δουλειά», να τα μετατρέπουν – οι ίδιοι – σε « θέαμα» πίσω από το οποίο εξελίσσεται κανονικότατα ο βιασμός της ανθρωπότητας  .
 Πάρος 17-5-2011
                                                                                   
Κ.Ο.Β. ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: