slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δ. Λιανός: θα απαντήσω δημόσια και ενώπιον των κατοίκων της Σχοινούσας στην επόμενη συνεδρίαση του Τοπικού


Ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και  αρμόδιος  για την  Σχοινούσα Δ. Λιανός απάντησε  στις δηλώσεις του κ. Γεωργίου Γρίσπου και της Αντιπρόεδρου  κ. Ζ. Γεωργακοπούλου λέγοντας ότι ως αρμόδιος αντιδήμαρχος της Σχοινούσας που έχει οριστεί με απόφαση του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα απαντήσει δημόσια και ενώπιον των κατοίκων της Σχοινούσας στην επόμενη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου του νησιού Όπου  θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή αντιπροέδρου όπως προβλέπει το αρθρο 207 του 3852 του 2010.    
 Διότι τον ενδιαφέρει η σύνθεση και όχι οι αντιθέσεις. Πιστεύει  στη συλλογικότητα και τη συνεργασία. Εμπιστεύεται τις δυνατότητες των συνεργατών του. 

Με ενδιαφέρει η σύνθεση και όχι οι αντιθέσεις. Πιστεύω στη συλλογικότητα και τη συνεργασία. Εμπιστεύομαι τις δυνατότητες των συνεργατών μου. 
Θεωρώ ότι ο διάλογος και τα επιχειρήματα αποτελούν το καλύτερο πολιτικό όπλο. 
Σέβομαι την εμπειρία, τις προσπάθειες και το έργο των άλλων, ιδιαίτερα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης 

Ως  αρμόδιος αντιδήμαρχος της Σχοινούσας που έχω οριστεί με απόφαση του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για όλους τους παραπάνω λόγους  θα απαντήσω δημόσια και ενώπιον των κατοίκων της Σχοινούσας στην επόμενη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου του νησιού όπου εκτός των απαντήσεων που θα δώσω, όπου θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή αντιπροέδρου όπως προβλέπει το αρθρο 207 του 3852 του 2010.    

Σχετ: "Το άρθρο 255/Νο 3852/2010 
         "Την με αρ. πρωτ. 2134/25/02/2011 απόφαση ανάκλησης της αποκεντρωμένης διοίκησης Αιγαίου
          Την από 10/3/2011 ένσταση των προέδρων της Δονούσας, Σχοινούσας και Κουφονησιών κατά της απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αιγαίου
         Το πρόχειρο σχεδιάγραμμα της πλατείας Σχοινούσας όπως πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

α ρε δημητρακη πολυ γρηγορα αρχισε το ροκανισμα ,βεβαια επειδη εσυ ξερεις να ξεγλυστρας και να τα φτιαχνεις τα πραγματα οπως θελεις και νομιζεις οτι σε συμφερει, παλι θα τα καταφερεις και θα βρει το μπελα του ο γρυσπος απο την σχοινουσα που προσπαθει να βρει λυσεις με το νησι του. να ξερεις βεβαια οτι χωρις κολητους μεσα στο δημο δυσκολα θα τα πας καλα.