slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κριτική στην κυβέρνηση από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον εκπρόσωπο τύπου Γιάννη Μιχελάκη

http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4012/18441.jpgΕπίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως με την πολιτική της εξουθενώνει το λαό και βαθαίνει την ύφεση, εξαπέλυσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Κατά τη συνεδρίαση του Διαγραμματικού Οργάνου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συνήλθε ενόψει της παρουσίασης του επικαιροποιημένου προγράμματος του κόμματος για την έξοδο από την κρίση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Ζάππειο, ο κ. Λυκουρέντζος επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να παρουσιάσει, εντός των ημερών, τη στρατηγική της για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και τη νέα οικονομική της πρόταση.

Ανακοίνωσε, παράλληλα, την υλοποίηση ενός σημαντικού προγράμματος ενημέρωσης των πολιτών, στο οποίο θα συμμετέχουν ο πρόεδρος, οι αντιπρόεδροι, τα μέλη της Κ.Ο., τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και τα περιφερειακά στελέχη. Το πρόγραμμα αυτό, όπως είπε ο κ. Λυκουρέντζος, "θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ανακοίνωση των προτάσεών μας από τον πρόεδρο του κόμματός Α. Σαμαρά.

Την ίδια ώρα τα όσα είπε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης προκάλεσαν την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ. Ο Γιάννης Μιχελάκης σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητας και της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης, η οποία παίρνει πλέον μορφή χιονοστιβάδας.

"Μετά τις συνεντεύξεις κορυφαίων υπουργών, που μιλούν για αρρυθμίες, αδεξιότητες και καθυστερήσεις, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Ανδρουλάκης δήλωσε σήμερα, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ότι:“η κυβέρνηση δεν μπορεί έτσι να προχωρήσει”, “ο ανασχηματισμός ήταν για τα πανηγύρια” και “τα προβλήματα τα δημιουργούν οι άνθρωποι του Παπανδρέου στην κυβέρνηση που αναδείχθηκαν σε ένα βράδυ”", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος υποστήριξε πως "σήμερα τα όσα έλεγε η ΝΔ όλο το τελευταίο διάστημα τα υιοθετούν και τα εκφράζουν δημόσια, με βαρύτατους μάλιστα χαρακτηρισμούς, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: