slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πεντακάθαρες οι παραλίες του Μώλου και του Καλόγερου στην Πάρο

Από την Κυριακή το μεσημέρι, 15 Μαΐου 2011, οι παραλίες του Μώλου και του Καλόγερου, της τοπικής Κοινότητας Αρχιλόχου Πάρου, είναι πολύ πιο καθαρές, θα λέγαμε πεντακάθαρες, έτοιμες, από πλευράς καθαριότητας, να δεχθούν τους καλοκαιρινούς επισκέπτες. Και αυτό γιατί κάτοικοι της περιοχής, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Μώλου - Τσουκαλιάς - Γλυφάδων «Πρόοδος - Ανάπτυξη», την Κυριακή το πρωί καθάρισαν τις δυο παραλίες.
Στον καθαρισμό των παραλιών πήραν μέρος:
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρχιλόχου Γιώργος Ρούσσος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μώλου - Τσουκαλιάς - Γλυφάδων «Πρόοδος - Ανάπτυξη» Μαρουσώ Τζανακοπούλου, το νέα μέλη του Συλλόγου Μοσχούλα Αντιπαριώτη με την κόρη της Ευαγγελία Μαρμαρινού και Βάσια Κοντοπούλου με το γιό της Γιώργο Ρηγόπουλο καθώς και η φίλη του Συλλόγου Ουρανία Βοϊβόδα.


Θα μας βρείτε και στο Internet

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου - Τσουκαλιάς – Γλυφάδων «Πρόοδος - Ανάπτυξη» απέκτησε το δικό του χώρο στο διαδίκτυο και στη διεύθυνση
http://proodosmolos.blogspot.com/
Στη διεύθυνση αυτή θα σας ενημερώνουμε για τα νέα μας, τις εκδηλώσεις, τις ανακοινώσεις και γενικά τις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Επίσης όσοι και όσες επιθυμούν να σχολιάζουν τις αναρτήσεις μας στο διαδίκτυο ή επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ηλεκτρονικά δεν έχουν παρά να το κάνουν στη διεύθυνση:
proanamolos@gmail.com
Τέλος όσοι και όσες θέλουν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο δεν έχουν παρά να τηλεφωνήσουν στο: 6945207301 κ. Μαρουσώ Τζανακοπούλου ή να στείλουν fax στο: 2284028423.

Δεν υπάρχουν σχόλια: