slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών "Διαφωνήσαμε εκατό τοις εκατό με τη συν ευθύνη που θέλει ο πρωθυπουργός"δήλωσε

  Διαφώνησε εκατό τοις εκατό σε όλα τα ζητήματα που έθεσε ο πρωθυπουργός στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας χαρακτηριστικά «εμείς είμαστε εδώ και οι άλλοι απέναντι».


    Σε συνέντευξη της, αμέσως μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, η κ. Παπαρήγα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιδιώκει συνευθύνη στην διαπραγμάτευση του με την τρόικα, αναγνώρισε ότι ο δρόμος για τη χώρα είναι σύνθετος και δύσκολος, μίλησε για τρομοκρατική ιδεολογική βία, ενώ δεν απέκλεισε να γίνουν πρόωρες εκλογές ούτε και ένα «εκβιαστικό», όπως είπε, δημοψήφισμα.

    Ακόμα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ μίλησε για υπαρκτή κρίση που δεν τη δημιούργησε το μνημόνιο αλλά πέτυχε να χαθούν εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις και τόνισε ότι σήμερα επείγει η ανασυγκρότηση του πολιτικού συστήματος, καλώντας τον λαό να μην παγιδευτεί σε συμβιβασμούς με την απειλή της χρεοκοπίας.

    Η κ. Παπαρήγα έκανε λόγο για συνεργασίες και εφεδρείες που υπάρχουν στο πολιτικό σύστημα, το οποίο, όμως, μπορεί να καρατομήσει και τα παιδιά του.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: