slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γενική συνέλευση και προκύρηξη εκλογών ο ΑΟ Πανναξιακός

Η τριάδα τις ομάδας του Πανναξιακού 
που μας έκανε υπερήφανους,  
 πρόεδρος ΑΟΝ κ. Βαθρακοκοίλη ,
Δημ.Βελόνης – ψυχή-  και Βαληνδράς
Πραγματοποιήθηκε  χτες το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο της Παντάνασσας η εξ αναβολής γενική συνέλευση του ΑΟ Πανναξιακού.Ο απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου κ. Βασίλης Φλεριανός αφού πρώτα ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους συνεργάτες του, τον κόσμο και όλους όσους σταλθήκαν δίπλα στην ομάδα, προχώρησε στον απολογισμό της 2ετους θητείας του. Μίλησε για τα οικονομικά θέματα, τα προβλήματα, την οργάνωση, τις ακαδημίες, τα τμήματα του στίβου, της γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά και για τις μεγάλες– ΜΙΚΡΗ η συμμετοχή κόσμου  ( περίπου 30 άτομα)- επιτυχίες που είχε ο σύλλογος τα δυο τελευταία χρόνια. Παρουσίασε επίσης ένα πρόχειρο προϋπολογισμό για την επόμενη χρονιά, στον οποίο ανέφερε, σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις, το ποσό που θα.......
χρειαστεί η ομάδα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά στην Δ εθνική.
Οι εκλογές, σύμφωνα με το καταστατικό θα γίνουν την επόμενη Κυριακή 15 Μαΐου από τις 11.οο το πρωί έως τις 19.οο το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Παντάνασσας.
Όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Μαΐου (14.00μμ) στα γραφεία του συλλόγου.
Για την εφορευτική επιτροπή ορίστηκαν οι:
Στέφανος Μαστρογιανόπουλος
Κυριάκος Τσιμπλάκης
Βαγγέλης Βουτσίνος



Δεν υπάρχουν σχόλια: