slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ακούς Αντώώώώνη;

Αφορμή για το κείμενο πήρα από μια ανάρτηση του αξιόλογου ιστολογίου «προεδρική δημοκρατία».
Η κοινωνία ζητάει επίμονα καταδίκη του μνημονίου, οι συνταγματολόγοι μιλούν για αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, όλοι συμφωνούν ότι το μνημόνιο απέτυχε.
Τα ακούς όλα αυτά Αντώνη;


Εμείς οι Έλληνες πολίτες δεν φοβόμαστε την φτώχεια, έχουμε ζήσει και χειρότερες καταστάσεις. Εμείς οι Έλληνες πολίτες δεν φοβόμαστε την δουλειά, έχουμε δουλέψει και αναστήσει την χώρα που κατέστρεψαν οι ναζί και ο εμφύλιος.

Εμείς οι Έλληνες στα δύσκολα γινόμαστε μια γροθιά.
Εκείνα που δεν θέλουμε και θα...αγωνιστούμε σθεναρά είναι η κατοχή, η υποδούλωση της χώρας, είναι οι εθνικές μειοδοσίες, είναι οι εθνικές καταστροφές.
Αντώνη είσαι Έλληνας πολιτικός, οφείλεις να το αποδείξεις. Τα μισόλογα και τα κλαψουρίσματα είναι για τους δειλούς. Σήμερα έχουμε «πόλεμο» και στον «πόλεμο» δεν χωράει το «σαβουάρ βιβρ».

Η κοινωνία ζητάει σύγκρουση με την σημερινή ΕΕ.
Όχι σύγκρουση με την ΕΕ σαν ιδέα αλλά με την σημερινή Ευρώπη των τραπεζών και των τοκογλύφων.
Η σημερινή ΕΕ δεν τηρεί αρχές αλληλοβοήθειας των μελών της. Η σημερινή ΕΕ μας συμπεριφέρεται σαν να είμαστε υπό κατοχή, σαν υποτελείς. Μας ληστεύει με τοκογλυφικά δάνεια, μας ζητά να ξεπουλήσουμε την πατρίδα.
Αντώνη στήριξε τους παραγωγικούς κλάδους που σε συνεργασία με τους εργαζόμενους θα βγάλουν την χώρα απ’ το αδιέξοδο που μας έφερε ο νεοφιλελευθερισμός, η τραπεζοκρατία και η διεθνής και ντόπια τοκογλυφία. Στήριξέ τους να σε στηρίξουν. Το σημερινό ΠΑΣΟΚ θα πέσει μ’ ένα φύσημα.

Αφουγκράσου την κοχλάζουσα κοινωνία και μαζί της κάνε την υπέρβαση κόντρα σε όλους όσους σπρώχνουν την πατρίδα στην καταστροφή.
Στηρίξου και στήριξε την κοινωνία.
Τα περί πολιτισμένης αντιπολίτευσης και σεβασμού των θεσμών είναι σήμερα κούφια λόγια, η πατρίδα κινδυνεύει.
Κάνε την υπέρβαση και ζήτα εκλογές τώρα.
Διώξε από κοντά σου όσους σκέπτονται μικροκομματικά οφέλη σήμερα, σήμερα που η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ο χρόνος περνάει σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Τα περιθώρια στένεψαν πολύ. Τι περιμένεις;
Να καταστραφεί η χώρα; Να γίνεις πρωθυπουργός μιας κατεστραμμένης χώρας;




Δεν υπάρχουν σχόλια: