slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με πολλούς επισήμους πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΑΟΝ Πανναξιακού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Κυριακή 15 Μαΐου η έκτακτη γενική συνέλευση Πανναξιακού  Α.Ο. Μπάσκετ-Βόλεϊ. Δυστυχώς ήταν πολύ μικρή η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και γενικότερα αυτή των γονέων που θεωρείται απαραίτητη   για την καλή συνέχεια των ομάδων και αυτό είναι που πρέπει να προβληματίσει τους υπευθύνους . Το ρεπορτάζ που ακολουθεί και οι Φώτο είναι από το naxosfans

Παρουσία αρκετών επισήμων και φίλων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΟΝ Πανναξιακού στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.
Τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου ξεκίνησαν την συζήτηση κάνοντας πρώτα ένα συνοπτικό απολογισμό των πεπραγμένων της περασμένης χρονιάς. Ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν τo σωματείο και μίλησαν για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν όλα τα τμήματα άλλα και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν την σεζόν που πέρασε.
Στην συνέχεια παρουσίασαν τα σχέδια τους για το μέλλον του συλλόγου, για τις ομάδες του μπάσκετ, του βόλεϊ, τις ακαδημίες κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ η οποία θα συμμετέχει όπως είναι γνωστό του χρόνου στην Α2 και οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες.
Ο αντιπρόεδρος κ. Γ. Βαληνδράς μάλιστα ζήτησε από τους τοπικούς άρχοντες να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα του αθλητισμού γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο αθλητισμός δημιουργεί τα καλύτερα πρότυπα και...... δίνει στους νέους τα αναγκαία εφόδια για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους.
Στην συνέλευση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γ. Βρούτσης, ο δήμαρχος Νάξου κ. Μαργαρίτης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χώρας κ. Συμεώνογλου, ο πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού κ. Ναυπλιώτης, η κα Κατερίνα Ψαρρά ( εκπρόσωπος μείζονος αντιπολίτευσης), η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κα Καπνιάρη και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Μαυρογιαννόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Λιανός ο πρόεδρος Γλυνάδου κ. Σέργης και ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Πανναξιακού κ. Φλεριανός.



Δεν υπάρχουν σχόλια: