slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με το ένα πόδι στην Α2!!!! μετά το άνετο 3-0 ο Πανναξιακός


Εύκολα  με 3-0 καθάρισε το παιχνίδι με την Τελχινίδα ο Πανναξιακός και τώρα οι Ναξιώτισσες καλούνται στον τελευταίο αγώνα με τον Νηρέα Χίου να πάρουν 2 σετ για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α2 κατηγορία βολεϊ Γυναικών (πρώτη φορά για Κυκλαδίτικη ομάδα).
Η  διάθεση της  ομάδας του Πανναξιακού για καθαρή νίκη φάνηκε από το πρώτο σετ, το   25-16 ήρθε μετά από χειμαρρώδη εμφάνιση. Στο δεύτερο σετ η Τελχίνι μπήκε πιο δυνατά και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 19-20. Στο σημείο αυτό ο προπονητής  του Πανναξιακού  Μπάμπης Καλογγιανίδης πέρασε στο αγώνα  την Σκούνα η  οποία αξιοποίησε την πολύ καλή Αξαοπόύλου και το 25-21 δεν άργησε να έρθει.
Στο τρίτο  σετ η Τελχίνις με 5 Άσσους της Μίχου κατάφερε να προηγηθεί με 13-5 κάπου εκεί όμως ο  Πανναξιακός σοβαρεύτηκε και με αντεπίθεση διαρκείας και με  άψογη συνεργασία Ξερικού-Αξαοπούλου έφερε τον αγώνα στα  ίσια , άλλα και τις μικρής άλλα ταλαντούχας  Καπαρέλη η οποία με 4 Άσσους μετέτρεψε  το 13-5  στο τελικό 25-18.
Tα σετ 25-16, 25-21, 25-18
Πανναξιακός:(Προπονητής Καλογιαννίδης), Απειρανθίτου, Αξαοπούλου, Σέργη, Σκούνα, Καπαρέλη, Βασιλάκη, Λιανοπούλου, Κοντοπούλου, Φάρκωνα, Φραγκίσκου, Σαρρή, Γκόρτσιανιουκ, Ξερικού.
ΡΣΦΠ Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Ελισάβετ Αμορανίτη, Δήμητρα Αλαφάκη, Νικολέτα Αλαφάκη, Μαρία Βρατσάλη, Καλλιόπη Δαουτοπούλου, Ελένη Μητροπούλου, Φωτεινή Μίχου, Αγγελική Παϊζάνη (λίμπερο), Παρασκευή Σαρασουάτι και....... Παναγιώτα Τρίκου.
Στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του τουρνουά ο ΑΣΠ Ιωνικός θα αντιμετωπίσει τον ΡΣΦΠ Τελχινίς

Δεν υπάρχουν σχόλια: