slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνέντευξη Τύπου με θέμα Τουρισμός στις Κυκλάδες στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 12.00

Τα νησιά των Κυκλάδων πρωταγωνιστούν σε έκθεση που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο σταθμό Μετρό του Συντάγματος από 1-4 Ιουνίου 2011.
Για θέματα τουρισμού και πολιτισμού στις Κυκλάδες θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 12.00 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της έκθεσης (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος).

Η τουριστική έκθεση με τίτλο “Αυτό το καλοκαίρι πάμε Κυκλάδες” έχει στόχο την προώθηση της εικόνας των Κυκλάδων ως πολιτιστικού, θαλάσσιου πάρκου με πολλαπλές δυνατότητες αναψυχής και διασκέδασης, αλλά και την ενίσχυση της εικόνας των νησιών ως φιλικούς, ασφαλής και ανθρώπινους προορισμούς.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα στηθεί μια ξεχωριστεί γιορτή γνωριμίας των Κυκλαδίτικων νησιών μέσω των τοπικών προϊόντων και της παράδοσης.

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου θα πραγματοποιηθεί μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων, όπως βραδιά κυκλαδικής γαστρονομίας στην οποία οι φίλοι των Κυκλάδων θα κληθούν να δοκιμάσουν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις με τοπικά παραδοσιακά χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: