slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ
ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Τηλέφωνο:6944266653
                       ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11 π.μ. στο ΝΟΠ

Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης είναι Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ. Για τον λόγο αυτό ο σύλλογός μας παρακάλεσε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Βαμβακάρη την ημέρα αυτή να παρευρεθεί στη Γ.Σ.
Παρ' όλο που το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο, τελικά απεδέχθη την πρόσκλησή μας. Στη συνάντηση αυτή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα μας ενημερώσει για τον σκοπό ιδρύσεώς της και τις δραστηριότητές της. Όμως το σημαντικότερο είναι, ότι τα μέλη του Συλλόγου μας θα ενημερωθούν για τις τελευταίες αποφάσεις Ε.Ε. σχετικά με τα αλιευτικά ερασιτεχνικά εργαλεία (ΔΙΧΤΥ, ΠΑΡΑΓΑΔΙ, ΜΠΡΑΓΚΑΡΟΛΑ, ΣΥΡΤΕΣ,  ΚΑΘΕΤΗ ΒΥΘΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ) και τι αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε η Διοίκηση της Ομοσπονδίας με αντιπροσώπους της ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Επίσης, για το θέμα αυτό, ο Πρόεδρος θα διανείμει τελευταία δημοσιεύματα από Κυκλαδικές και Αθηναϊκές εφημερίδες στα μέλη μας για να ενημερωθούν. Τέλος τα μέλη του Συλλόγου μας θα προμηθευτούν σημαιάκια με το ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ (ΠΕΣΕΑ) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΥΠΟ. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσει ο σύλλογός μας ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ.

Για να τιμήσουμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο οποίος θα μας τιμήσει με την παρουσία του και για το κέρδος που θα αποκομίσει ο Σύλλογός μας, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ 8 ΜΑΙΟΥ.
                                                 

                                        ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: