slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Μιχελάκη για τα καραγκιοζιλίκια περί Καραμανλή, του φαντασιόπληκτου Βαξεβάνη, που μετέδωσε η ΕΡΤ


Η κρατική τηλεόραση, με το “κουτί της Πανδώρας”, επανέλαβε χθες ένα κατασκευασμένο ψευδολόγημα, που στόχο έχει να σπιλώσει τη μνήμη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αγνοώντας τις διαψεύσεις που είχαν ακολουθήσει την πρώτη προβολή του, πρόβαλε για άλλη μια φορά, το ίδιο κατασκεύασμα, επιμένοντας σε ασύστολα ψεύδη και ύβρεις, που συνιστούν σκευωρία σε βάρος της ίδιας της ιστορίας, καθώς συγκρούονται με την αλήθεια και την ιστορική πραγματικότητα.

Πρόκειται για άλλη μια πολιτική αθλιότητα για την οποία υπόλογος είναι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Κυρίως, όμως, η ίδια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που ενώ οδήγησε τον τόπο στη σημερινή τραγική κατάσταση, επιχειρεί, ανεύθυνα και αδίστακτα, να παραπληροφορεί και να αποπληροφορεί, ελπίζοντας ότι μπορεί να φανατίσει και να διχάσει». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ , ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ (ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΧΟΥΛΟ ΜΙΣΘΟ) ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ-ΜΕΣΩ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!!!!

ΑΧ ΡΕ Κ.ΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΑΣ, ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!!!

Υ.Γ.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ)ΤΟΝ ΣΤΕΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ :ΡΧΣ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ!!!!

ΡΕ ΣΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ)ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ!!!!!!!