slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Σαμαρά - Καραμανλή στο ετήσιο μνημόσυνο του Εθνάρχη


Tετ α τετ  Α. Σαμαρά και  Κ. Καραμανλή,
Το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή
 Ευκαιρία για ένα σύντομο τετ α τετ μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έδωσε το μνημόσυνο του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή που διοργάνωσε το Ίδρυμα που φέρει το όνομά του.
Με θερμό εναγκαλισμό περιελάμβανε η μετά από δύο μήνες. Οι δύο άντρες έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην Φιλοθέη.
Ο Εθνάρχης ενώνει…
Ο Εθνάρχης


Οι δύο πολιτικοί είχαν μία σύντομη συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και για την χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ. Και οι δύο θέλησαν να δείξουν ότι η προσωπική τους σχέση είναι σε καλό επίπεδο και να διασκεδάσουν φήμες περί μεταξύ τους προστριβών.



Στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, τα μέλη του ιδρύματος Αχιλλέας Καραμανλής, Πέτρος Μολυβιάτης, Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιαννης Βαρβιτσιώτης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης και ευάριθμοι φίλοι της οικογένειας.
Μετά τη λήξη της τελετής ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία με έναν θερμό εναγκαλισμό και ευχές για καλό Πάσχα.


Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της ΝΔ ήταν στα μέσα Φεβρουαρίου στην πρώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: