slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποινή – χάδι στον Μαντέλη

Σε φυλάκιση 3 ετών ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ καταδίκασε το 3μελες Εφετείο Αθήνας τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Τάσο Μαντέλη για υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες.
Το δικαστήριο που έκρινε ομόφωνα ένοχο τον πρώην υπουργό, χωρίς ελαφρυντικά, του επέβαλε επίσης χρηματική ποινή 15.000 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει να επιβληθεί στον Τ. Μαντέλη ποινή φυλάκισης 4 ετών, πρόταση που αν γινόταν δεκτή θα....
οδηγείτο στη φυλακή, καθώς η έφεσή του δεν θα είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.
Ο πρώην υπουργός δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από συνηγόρους του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τ. Μαντέλης κατηγορείται για το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σχετικά με το σκάνδαλο της Siemens.
www.antinews.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ 10000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΚΙ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕ 5000 ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΣΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ..
μαζευω πετρες

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ,ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ,ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ...
μαζευω πετρες