slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Νάξος σε καραντίνα;


Δεν  θα γίνει τελικά η συνάρτηση με τον Ραγκούση .
 Πριν 15μερες ο υφυπουργός Παναγιώτης Ρήγας  πραγματοποίησε περιοδεία στην Νάξο και ενώ έκανε  συναντήσεις με τους πάντες λύνοντας στα χαρτιά όλα τα προβλήματα της Νάξου ΑΠΑΞΙΕΙ να συναντηθεί  με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Νάξου. Εδώ και μήνες ο  νέος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης καταβάλει επίμονες προσπάθειες για να συναντηθεί με τον με τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση για να συζητήσουν προβλήματα που έχουν ανακύψει κατά την εφαρμογή του "Καλλικράτη", τα οποία, όπως είναι γνωστό, είναι πολλά  στον πολυνησιακό δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Αυτή  τη φορά παρόλο που  η συνάντηση εθεωρείτο σχεδόν βεβαία, τελικώς ούτε αυτή την φορά κατέστη δυνατόν να συναντηθούν. Τυχαίο, δεν νομίζω!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΕΝΩ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΗΓΗΘΕΙ ΠΟΛΥΚΟΜΑΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΝΕΚΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΦΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΕΓΚΛΟΒΙΣΤΕΙΣ ΣΤΙΣ (ΓΝΩΣΕΙΣ); ΚΑΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΘΕΣΙΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ,ΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧ/ΚΟΥ LOBBY ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΦΥΣΙΚΑ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΘΑΡΣΗ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΙΑ. ΦΗΜΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΣΟΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
δηλητηριο

ο δεξιος είπε...

σιγα ο αυτοκρατωρας να μην δεχτει τον μανωλη,ο ανθρωπος εχειν ανεβει στο καλαμι και δεν κατεβαινει μεχρι να τον πεταξει ο λαος μαζι με ολο το συρφετο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.
ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΚΟΚΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ δηλητηριο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΡΚΟΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.