slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πήραν πίσω τις συγχωνεύσεις μετά τις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις!!

                                Πληρώσανε  την  ψήφο στο Μόρτη 
Μετά τις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις, άλλα και η έντονη και έγκαιρη κινητοποίηση του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη και του Δημοτικού Συμβουλίου άλλα και  των προέδρων των τοπικών Διαμερισμάτων – όπως του προέδρου του Γλυνάδου Γιάννη Σέργη - το υπουργείο παιδείας  αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί στο θέμα των σχολικών συγχωνεύσεων  και τα δημοτικά - Μονής, Χαλκείου, Χειμάρρου, Σαγκρίου, Εγγαρών, Γαλήνης και Γλυνάδου -σχολεία που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα κλείσουν παραμένουν ως έχουν . Έτσι το μόνο σχολείο που συγχωνεύεται είναι το μονοθέσιο του Γαλανάδου που  θα ενωθεί – άλλο κουφό αυτό - με το 6θεσιο του Αγίου Αρσενίου και όχι με του Γλυνάδου που είναι διπλά.

 ...Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων «Καθορισμός αρμοδιοτήτων Υφυπουργών του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Παρασκευής Χριστοφιλοπούλου και Ιωάννη Πανάρετου».

3. Την αριθμ. 2672 (Φ.Ε.Κ. 2408 τ.Β΄ / 03-12-2009) κοινή απόφαση του κ. Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών «Καθορισμός αρμοδιοτήτων του Υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη».
4.Τις γνωμοδοτήσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και τις προτάσεις των Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
5. Το γεγονός ότι από τηαν απόφαση αυτή προκαλείται εξοικονόμηση 9.997,00 ευρώ για το 2011 και 29.991,36 ευρώ για τα επόμενα πέντε οικονομικά έτη.

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Β) Συγχωνεύουμε από το σχολικό έτος 2011-2012 τις παρακάτω σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά Περιφερειακή Διεύθυνση, ως ακολούθως:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΕΝΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
3/Θ Δ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ
6/Θ Δ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΗΣ – ΘΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΟΡΓΟΥ
1/Θ Δ.Σ. ΘΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΟΡΓΟΥ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
3/Θ Δ.Σ. ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ
6/Θ Δ.Σ. ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
3/Θ Δ.Σ. ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
1/Θ Δ.Σ. ΓΑΛΑΝΑΔΟΥ
6/Θ Δ.Σ. ΑΓ. ΑΡΣΕΝΙΟΥ
6/Θ Δ.Σ. ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ


Η απόφαση αυτή να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.                                                                                        
ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                          ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ                    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=29589
naxosfan.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που μένει ακόμα είναι να κινητοποιηθεί ο Μαργαρίτης και ο Σέργης του Γλινάδου ( ο γνωστός με τις βρύσες ) για τη κατάργηση του Μνημονίου. Τελευταία μας ελπίδα είναι αυτοί οι δύο !!! Ε ρε πλάκες που έχει η αντιγραφή άτυπων δελτίων τύπου του δημάρχου !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΟΙ ΕΚΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΣΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ...Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ. ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ... ΧΟΝΤΡΟ....

Ανώνυμος είπε...

ελατε ρε παιδια και σας διβαζουμε και γραφουμε και κανενα σχολιο που και που ,μη μας υποβαθμηζετε τοσο πολυ τη νοημοσυνη που ακουσε η υπουργος τον μανωλη και τον γιαννη, ειπαμε ρεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Καλά κ. Διαχειριστά. Πριν μερικές μέρες εσείς δεν μας λέγατε ότι ο Ρήγας και ο Μαϊτός σταμάτησαν τη συγχώνευση του σχολείου του Γλυνάδου ; Γιατί τώρα το κέρδισε ο Μαργαρίτης και ο Σέργης; Μήπως φάσκετε και αντιφάσκετε για να περνάτε τη γραμμή Δημάρχου ;

http://naxios.blogspot.com είπε...

Φιλαράκι ξεκαθαρίστε τίνος τη γραμμή τελικά περνάω του Βρουτση ,του Μαργαρίτη Ψαρρα η Του Μαιτου