slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η πραγματική εικόνα της Ελληνικής Οικονομίας


Πρόγευση του "Ζαππείου 2" Κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προχώρησε σε μια συνολική επισκόπηση για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, δίνοντας μια πρόγευση του "Ζαππείου 2". 

 Kανείς δεν γνωρίζει την αληθινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, κάτι που έχουν επισημάνει ...


Πρόγευση του “Ζαππείου 2″
Κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προχώρησε σε μια συνολική επισκόπηση για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, δίνοντας μια πρόγευση του “Ζαππείου 2″. 

 Kανείς δεν γνωρίζει την αληθινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, κάτι που έχουν επισημάνει βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης, οι οποίοι ζητούν από το οικονομικό επιτελείο να πει επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό. 

 “Η Ελλάδα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από τον Οκτώβριο του 2009. Το έλλειμμα δεν αντιμετωπίζεται με βιώσιμο τρόπο, η οικονομία βρίσκεται σε παρατεταμένη ύφεση, το χρέος αυξάνεται και διατηρεί τη δυναμική του, ο πληθωρισμός καλπάζει, η παραγωγική βάση συρρικνώνεται, τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται, η ανεργία καλπάζει, ο κοινωνικός ιστός αποδιοργανώνεται, η φοροδιαφυγή δεν αντιμετωπίζεται, οι σπατάλες συνεχίζονται, οι διαρθρωτικές αλλαγές καθυστερούν και τα μέτρα ανάπτυξης είναι ανύπαρκτα”, δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας, ο οποίος παρουσίασε σειρά στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία, όπως τόνισε, φαίνεται πως η πραγματική κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης.
(από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ)
This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: