slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανελλήνιες από 12 Μαϊου. Του χρόνου να γίνουν το Δεκέμβρη. Βρε ΟΥΣΤ κοπρίτες....

Είναι αλήθεια! Τίποτε δεν μας εκπλήσσει πλέον με τα λόγια και τα έργα του Υπουργείου Παιδείας. Το β΄ 15νθήμερο του Μάη θα διεξαχθούν φέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Αυτό δήλωνε στις 8 Μάρτη, δηλαδή πριν από ένα μόλις μήνα η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στο MEGA - Κοινωνία. Μάλιστα είπε ότι δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια να τελειώνουν τα μαθήματα τόσο νωρίς για να γίνουν οι εξετάσεις. Λίγες μέρες αργότερα έστειλε στην ΟΛΜΕ έγγραφο με το οποίο ζητούσε να προτείνει (η ΟΛΜΕ) έναν τρόπο αναπλήρωσης των μαθημάτων.
Τόσο μεγάλη ήταν η έγνοια της να μη χαθούν μαθήματα.
Σήμερα, 5 Απρίλη 2011, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αρχίζουν 12 Μάη. Τέτοια σταθερότητα λόγων και πράξης. Ωστόσο αν αυτή η σταθερότητα των λόγων και των έργων του Υπουργείου μας έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό συνήθεια,
τι να πει κανείς για την άλλη πλευρά της ανακοίνωσης του προγράμματος των εξετάσεων. Αυτή που διατάζει ότι οι μαθητές των εσπερινών λυκείων θα δώσουν εξετάσεις το πρωί, την ίδια ώρα με τους ημερήσιους. Υπάρχει, βέβαια, η πιθανότητα να έχει κανονίσει το Υπουργείο να δώσουν άδεια οι εργοδότες τις ημέρες των εξετάσεων στους εργαζόμενους εσπερινούς μαθητές. Υπάρχει και η πιθανότητα να μη γνωρίζει το Υπουργείο τι σημαίνει εσπερινός μαθητής. Ωστόσο αυτό που πιστεύουμε είναι ότι δεν δίνει δεκάρα για τους εσπερινούς μαθητές.

alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: