slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, επισκέφθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας τους τρεις τραυματίες αστυνομικούς. Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η άνανδρη δολοφονία ενός αστυνομικού και ο σοβαρός τραυματισμός άλλων τριών, την ώρα που εκτελούσαν το καθήκον τους, περιφρουρώντας την ασφάλεια των συμπολιτών μας, προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για το χαμό του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ από τις σφαίρες αδίστακτων εγκληματιών.
Την ώρα αυτή, η σκέψη μας είναι κοντά στους άλλους τρεις νέους ανθρώπους, στους οποίους εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχές μας για άμεση αποκατάσταση της υγείας τους. Η σκέψη μας είναι και δίπλα στις οικογένειές τους, στις οποίες εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στη δύσκολη δοκιμασία που περνάνε. Η σκέψη μας είναι, όμως, και στον τρόπο με τον οποίο θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι αυτή η κατάσταση με την εγκληματικότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν και δεν είναι η κατάλληλη ώρα για τον καταλογισμό ευθυνών, ίσως θα πρέπει το σημερινό τραγικό περιστατικό να αφυπνίσει την κυβέρνηση, η οποία με τη συνεχή απαξίωση της λειτουργίας και της επιχειρησιακής δυνατότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει αποθρασύνει τα κάθε λογής εγκληματικά στοιχεία, παίζει κορώνα-γράμματα τις ζωές των Ελλήνων αστυνομικών και θέτει σε κίνδυνο το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: