slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρέππας: "Θα αναζητηθούν ευθύνες για το κλείσιμο της Εθνικής λόγω χιονιά"... στον Καραμανλή

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε μεγάλη χιονόπτωση, τα αυτοκίνητα των εκδρομέων σχημάτισαν ουρές πολλών χιλιομέτρων και έμειναν ακινητοποιημένα για πολλές ώρες στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας. Η κυκλοφορία ομαλοποιήθηκε πριν από τις 3 τα ξημερώματα.

«Υπεύθυνοι είναι οι παραχωρησιούχοι που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και θα ζητηθούν ευθύνες», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υποδομών.

Όπως είπε, θα έπρεπε να είναι έτοιμοι, λόγω των προβλέψεων των μετεωρολόγων, και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία του.

Απαντώντας, η υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων της κοινοπραξίας «Νέα Οδός» Φωτεινή Λάμπρου υποστήριξε ότι η εταιρεία κινητοποιήθηκε εγκαίρως για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που σημειώθηκαν.

«Υπήρχε τη Δευτέρα μέγιστος κυκλοφοριακός φόρτος 12 χιλιάδων οχήματα ανά ώρα. Πάνω από 50 εκχιονιστικά ξεκίνησαν στις 4.30 το απόγευμα ενώ έπεσαν στο δρόμο 2000 τόνοι αλάτι» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την κ. Λάμπρου, στις 6 το απόγευμα σημειώθηκε κορύφωση χιονόπτωσης, και λόγω χιονιού και αλατιού υπήρχε μείωση ταχύτητας γιατί πολλά οχήματα ακινητοποιήθηκαν είτε λόγω μηχανικής βλάβης, είτε γιατί οι οδηγοί σταματούσαν για να βάλουν αλυσίδες. Κατά τις 8 το βράδυ, η «Νέα Οδός» σταμάτησε να παίρνει διόδια για να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων.
«Κλείσιμο και άνοιγμα δρόμου γίνεται μόνο σε συνεννόηση με την τροχαία» διευκρίνισε.

Την Τρίτρη πραγματοποιείται σύσκεψη στο υπουργείο Υποδομών όπου οι μηχανικοί θα ενημερώσουν την πολιτική ηγεσία για τα όσα έγιναν σε Αφίδνες και Μαλακάσα.


6 σχόλια:

Παριανός είπε...

Βρε δεν γλιτώνει ο ΚΑΚάς Σας ο ΣΑΜ Σας και όλα εσείς τα ναξιώτικα φασιστοειδή όσα φαιδρά και ηλίθια και αν σκαρφίζεστε. Είστε καταδικασμένοι και πρώτα από όλους ο ΚΑΚάς Σας στη χλεύη και την περιφρόνηση του σκεπτόμενου λαού και της ιστορίας για όλα τα οικονομικά και πολιτικά δεινά που επιφέρατε στη Χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε συ Παριανέ είσαι τόσο μαλάκας όσο γράφεις ή περισσότερο;

ο δεξιος είπε...

δυστυχως πολυ περισοτερο και το κακο ειναι οτι δεν συνηδητοποιει οτι ο ναξιωτικος λαος τον πεταξε στο καλαθι των αχρηστων τον κωρονιδιατη παριανο

Ανώνυμος είπε...

καραμανλης; ποιος καραμανλης;ο ανυπαρκτος; ο play station; ο κρυμενος;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Φιλοτίτικο φασιστοειδές βλέπεις στον ύπνο σου τον Μανωλά. Θέλει δέκα σαν και αυτούς τους γελοίους χωριανούς σου που είναι στο δήμο για να τον αντιμετωπίσουν. Αλλά δεν θα φθάσει στο επίπεδο σας να ασχολείται μαζί σας. Είστε της πλάκας.