slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μάλλον ο Σαμαράς είναι εκτός γραμμής ΝΔ...

(Από τη χθεσινή ενημέρωση των δημοσιοκάφρων από τον Μιχελάκη)
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
: Τι λέτε για τη δήλωση του κ. Σταϊκούρα, το περασμένο Σάββατο, ο οποίος ουσιαστικά πανηγύριζε για την επιτυχία της κυβέρνησης. Λέγοντας ότι η απόφαση της έκτακτης Ευρωπαϊκής Συνόδου ήταν πολύ ισχυρό πλέγμα μέτρων για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ήταν πολύ θετική εξέλιξη για τη χώρα μας, ήταν σημαντική μέρα για την Ευρώπη και με επιπτώσεις θετικές για την Ελλάδα...Είναι μέσα στη γραμμή ο κ. Σταϊκούρας;

Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Ο κ. Σταϊκούρας είναι μέσα στη γραμμή. Δείτε και τις σημερινές του δηλώσεις. Πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις που έγιναν το Σάββατο δεν αντανακλά την πραγματικότητα. Λέω λοιπόν: Δείτε και τις σημερινές του δηλώσεις και την ουσία των δηλώσεων. Δεν υπάρχει κανένα θέμα.

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ: Τότε είναι προφανές ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι εκτός γραμμής... δεν μπορεί κι αυτός που μιλάει για «πολύ ισχυρό πλέγμα μέτρων για την Ελλάδα», για «θετική εξέλιξη για τη χώρα μας... με επιπτώσεις θετικές για την Ελλάδα» να είναι στην ίδια γραμμή με τον Πρόεδρο που μιλάει για «διευκόλυνση και παραχώρηση εκ μέρους των δανειστών μας» και κατακρίνει την Κυβέρνηση για «νέα μέτρα και νέες δεσμεύσεις, που ανέλαβε έναντι μικρής προσωρινής ανακούφισης»!!!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ
Και αφού ο Μιχελάκης,οθυσιαστικά η ΝΔ, λέει ότι ο Σταικούρας είναι εντός γραμμής...
τότε ο Σαμαράς, μάλλον πρέπει να είναι εκτός γραμμής...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη η γραμμη ειναι να κανουμε σωνει και καλα αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση; αυτο δειχνει οτι και η νδ θα ακολουθησει την πουλημενη πολιτικη της κυβερνησης.
ΤΑΡΖΑΝΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου συγκάτοικε Ταρζανάκο. Τελικά θα βάλουν μυαλό να ανέβουν στον όροφο μας για να γλυτώσουμε από το τσουνάμι του ΠΑΣΟΚ που έχει σαρώσει το ισόγειο;