slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαδοχικές επαφές Σαμαρά με φορείς του τουρισμού

samaras_toyr

Μοχλό της ανάπτυξης θεωρεί τον τουρισμό η ΝΔ. Χτες  ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος αρχικά εκπροσώπους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ενώ στην πορεία συναντήθηκε και με μέλη του ΣΕΤΕ, καθώς εκτιμά πως ο Τουρισμός μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την κρίση.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο. Σχολιάστηκε η κακή περσινή χρονιά και τα αίτια που την προκάλεσαν καθώς και οι χρόνιες παθογένειες του κλάδου.

Επίσης, αναζητήθηκε το κατά πόσο τα γεγονότα της Βορείου Αφρικής, επηρεάζουν τον τουριστικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής.

«Έχουμε επανειλημμένα ζητήσει από την Κυβέρνηση να παρουσιάσει συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Δυστυχώς, αυτή κωφεύει, ακολουθώντας μια ακατανόητα παθητική στάση.

Στάση αναμονής και μοιρολατρίας. Χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Και ο χρόνος αυτός κοστίζει ακριβά στην Ελληνική Οικονομία» τόνισε η αρμόδια τομεάρχης, τουριστικής ανάπτυξης της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, που παρευρίσκονταν στις συναντήσεις, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει «μέτρα τώρα».

Πηγή: Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: