slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όταν ο Παπανδρέου παίρνει γραμμή από Ντόρα και Καρατζαφέρη…


Πόσο χαμηλά μπορεί να έχει πέσει ο Πρωθυπουργός; Ήδη οι επίγονοί του στην κυβέρνηση έχουν πάρει θέσεις μάχης και προσπαθεί ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου. Ο εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής, με τις γνωστές μεταμεσονύκτιες δηλώσεις του προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης του Μνημονίου.

Λες και μας νοιάζει πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ Ραγκούση, Λοβέρδου, Παπουτσή και Βενιζέλου…

Αυτό όμως που έχει εξοργίσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι πλέον πολιτικοί καθοδηγητές του κ. Παπανδρέου είναι πλέον ο Γ. Καρατζαφέρης και η Ντ. Μπακογιάννη. Τα εξαπτέρυγα του Μνημονίου που ανέλαβαν ρόλο «λαγού» για τις δύσκολες αποφάσεις του κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Καρατζαφέρης τον παροτρύνει να κάνει ανασχηματισμό και η κα Μπακογιάννη τον πιέζει να βάλει στη Βουλή θέμα 180 εδρών στην ψηφοφορία για το Μνημόνιο 2. Με στόχο δήθεν, να εκθέσει τη Ν.Δ. και τον Πρόεδρό της και να ξεχάσει ο κόσμος την επαίσχυντη στήριξή της στο ΠΑΣΟΚ με την ψήφο της στο Μνημόνιο.

Είναι να μην τρίζουν τα κόκαλα του πατέρα του;

Το βιολογικό και το πνευματικό τέκνο του Μητσοτάκη, κυβερνητικοί εταίροι του υιού του…

Τα στηρίγματα του κ. Παπανδρέου στην κοινωνία τελείωσαν, στο κόμμα του το ίδιο, αναζητούνται υποστυλώματα στους μονίμως πρόθυμους εκπροσώπους του Μνημονίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: