slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτική αθλιότητα του Καρχιμάκη.

Υπάρχει μια πολιτική αθλιότητα από το Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Καρχιμάκη.
Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ανέφερε ότι «πριν τη Σύνοδο, πολλά Μέσα μιλούσαν για χρεοκοπία». Και προσθέτει: «Διαπιστώσαμε (τονίζω διαπιστώσαμε) ότι αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα προέρχεται, απ’ ό,τι διαβάζω και σήμερα στα blogs, από κύκλους της Ν.Δ.».
Κάπου εκεί -παριστάνοντας το μεγαλόψυχο- λέει ότι δεν θέλει να το πιστέψει. Αυτό, όμως, αφού τονίζει....
ότι το διαπίστωσαν.

Και για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ότι προέρχεται από το χώρο της πολιτικής προσθέτει: «Ήταν πολύ καλογραμμένο και από άτομο που ήξερε και από πολιτική και από οικονομία».

Αφού στην αρχή ο κ. Καρχιμάκης ισχυρίζεται ότι ‘’διαπίστωσαν’’ την προέλευση του δημοσιεύματος προσθέτει: «Από όπου κι αν προήλθε αυτός που το έκανε είναι εγκληματίας. Δεν θέλω να πιστέψω ότι προέρχεται από αντιπολιτευτικούς κύκλους, γιατί αυτό θα ισοδυναμούσε με έσχατη προδοσία».

Επειδή όλα αυτά αποτελούν έσχατη πολιτική αθλιότητα, ο κ. Καρχιμάκης θα πρέπει να ανακτήσει, πρώτα απ’ όλα, τη μνήμη του και να θυμηθεί:

Πρώτον: Τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Ρουμπινί, εκείνον δηλαδή που επίμονα εξέπεμψε μήνυμα χρεοκοπίας. Και βεβαίως τις σχετικές δηλώσεις του κ. Ρουμπινί.

Δεύτερον: Την κινδυνολογία σε βάρος της Οικονομίας μας εξέθρεψαν οι δηλώσεις για Τιτανικό, οι δηλώσεις για ‘’οικονομία στην εντατική’’, οι δηλώσεις για ‘’διεφθαρμένη χώρα’’ που ανήκουν στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών. Και

Τρίτον: Ακόμα και πρόσφατα (στις 11 Φεβρουαρίου) ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, κ. Π. Ρουμελιώτης (εδώ και εδώ)σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου έλεγε ότι «η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ κοντά στην πτώχευση».

Τότε ο κ. Καρχιμάκης δεν βρήκε να πει ούτε για ‘’εγκληματία’’, ούτε για ‘’έσχατη προδοσία’’. Ο κ. Καρχιμάκης και το κόμμα του δεν βρήκαν να πουν ούτε λέξη.

Αν θέλει, λοιπόν, να αποδώσει χαρακτηρισμούς ο κ. Καρχιμάκης, να τους αποδώσει εκεί που ανήκουν.

Δεν μπορεί, όμως, να υβρίζει και να συκοφαντεί άλλους για όσα οι ίδιοι απεργάζονται.

Και κάτι ακόμα: αν ο κ. Καρχιμάκης δεν πει ονόματα για τους δήθεν κύκλους της Ν.Δ. θα είναι ένας άθλιος συκοφάντης.
www.politis-gr.com

1 σχόλιο:

ο δεξιος είπε...

ειχε εξαφανιστει το φυντανακι και μας ξαναεμφανηστηκε οπως παλια ,με τις βρωμιες του και τις αλητειες του.τωρα το κομα τον χρειαζεται