slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Να τον Χαίρεστε


ΑΝΡΤΗΘΗΚΕ SYRIANO POLITHS

Με το βαμβάκι έσφαξε και πάλι οι Κυκλάδες ο περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης και μετά από το ''στόλισμα'' που μας έκανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο tv kosmos της Ρόδου, που ούτε λίγο ούτε πολύ μας χαρακτήρισε περιοχή με σοβαρά μειονεκτήματα έναντι των Δωδεκανήσων, ήρθε τώρα και τα έριξε στον πρώην Νομάρχη που όπως δήλωσε έχει αφήσει εκκρεμότητες που στο σύνολο των δεσμεύσεων τους για έργα των Κυκλάδων ανέρχονται στα 11,5 εκατ. ευρώ, όμως στο ταμείο υπάρχουν μόνο 5,5 εκατ. ευρώ.


Ο κ. Μαχαιρίδης απέδωσε αυτή την αρνητική εξέλιξη στο ότι: «όταν άνοιγαν τα Μέτρα και τα Προγράμματα δεν είχε γίνει σωστός προγραμματισμός στις Κυκλάδες. Έκαναν εντάξεις έργων ανεξέλεγκτα χωρίς να υπάρχουν μελέτες και χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη ετοιμότητα. Εμείς θέλουμε να νοικοκυρέψουμε το Νότιο Αιγαίο και δεν είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε με τις ίδιες νοοτροπίες και κακοδαιμονίες. Όλα θα τα βάλουμε σε μια σειρά και θέλουμε να βαδίσουμε με πρόγραμμα και σοβαρότητα στο μέλλον. Πρώτα θα εκτελεστούν τα έργα των Κυκλάδων που δεσμεύουν πόρους και μετά θα κάνουμε προγραμματισμό για καινούργια»(πηγή : www.koinignomi.gr ).Με δύο λόγια πάλι οι Κυκλάδες δεν κάνουν και πάλι τα Δωδεκάνησα είναι σε όλα σωστά και καλύτερα.

Η ερώτηση μας είναι μία : Στον συνδυασμό του κ Μαχαιρίδη υπάρχουν και Συριανοί που ήταν στην τοπική αυτοδιοίκηση και επί θητείας Μπάιλα. Αυτοί που είναι τώρα να πάρουν θέση;

Τους αφιερώνουμε τον παρακάτω στοίχο.

«Το πιο βαθύ καζάνι της Κόλασης φυλάγεται γι’ αυτόν που σε περιόδους κρίσης αποφεύγει να επιλέξει στρατόπεδο»
Δάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια: