slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Μνημόνιο συναλλαγής» για να εκλεγεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ δήμαρχος στη Γλυφάδα


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΡΓΙΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Υπέγραψε Συμφωνητικό Συνδιοίκησης με τους Στ. Λανδράκη και Οδ. Παπαδόπουλο για να τον στηρίξουν στον β΄ γύρο δίδοντας ανταλλάγματα, θέσεις στους ίδιους και στους συνεργάτες τους Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος... Αυτός που είχε σημαία ο κ. Παπανδρέου, όταν ξεκινούσε την έφοδο για την κατάληψη των ανακτόρων...

Όπου θα έστελνε στο πυρ το εξώτερον τη συναλλαγή και τη διαπλοκή, και θα έκοβε με το σπαθί του σαν νέος Αρχάγγελος τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Και δυστυχώς η σκληρή πραγματικότητα τον διαψεύδει. Μάλιστα διαψεύδεται από δικούς του ανθρώπους, που τους έδωσε ο ίδιος το χρίσμα να διεκδικήσουν μεγάλους δήμους της Αθήνας. Με κορώνα τη διαφάνεια και το «όλα στο φως».

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στη
Γλυφάδα, που εκλέχθηκε με διαφορά μόλις 52 (!) ψήφους σε σύνολο 22.464, κ. Κων. Κόκκορης είχε υπογράψει μετά τον πρώτο γύρο «Μνημόνιο ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ» με τους επικεφαλής δύο αντίπαλων παρατάξεων, τον πρώην δήμαρχο Στέλιο Λανδράκη, που είχε πάρει 7,4%, και τον Οδυσσέα Παπαδόπουλο, που είχε λάβει 6,3%.

Στο «Συμφωνητικό Συνδιοίκησης» που είχαν υπογράψει οι τρεις καταγράφονται σε τρεις σελίδες τα ανταλλάγματα που θα πρόσφερε ο Κόκκορης έτσι και εκλεγόταν στους άλλους δύο! Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο φως υπογεγραμμένο συμφωνητικό συναλλαγής. Όχι φυσικά ότι δεν έχει προϋπάρξει σ' άλλες εκλογές ανάλογη διαπλοκή, αλλά ίσως δεν διέρρευσε και ενδεχομένως να μην είχαν πάρει τη μορφή... συμβολαιογραφικού εγγράφου, γιατί υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ των... συναλλασσόμενων, ενώ τώρα δεν εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον.

Η συμφωνία ήταν, όπως προκύπτει από το τρισέλιδο συμφωνητικό, ότι οι Σ. Λανδράκης και Ο. Παπαδόπουλος θα προτρέψουν τους ψηφοφόρους τους να στηρίξουν τον Κ. Κόκκορη και ότι «πρόσωπα της επιλογής του Σ. Λανδράκη» θα στελεχώσουν δύο νομικά πρόσωπα του δήμου και τη νομική υπηρεσία, ενώ από τον συνδυασμό του κ. Παπαδόπουλου θα στελεχωθεί η ανώνυμος εταιρεία του «Γκολφ Γλυφάδας». Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος ήταν αντιδήμαρχος την τελευταία τετραετία, όταν τον δήμο τον ήλεγχε η Νέα Δημοκρατία, και ο κ. Λανδράκης κατέβαινε παλαιότερα επίσης με τη στήριξη της ΝΔ.

Διακομματική δηλαδή η συναλλαγή. Και εγγράφως πλέον οι δημότες, οι πολίτες γενικά, έχουν και τις αδιάψευστες αποδείξεις της... υπόγειας συμφωνίας που έχουν μεταξύ τους τα στελέχη των δυο μεγάλων αδελφών κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

«Ο μισός δήμος και πολλές αμειβόμενες θέσεις έχουν ουσιαστικά παραδοθεί στις δυο παρατάξεις, που θα έπρεπε να ασκούν αντιπολίτευση», επισημαίνει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που ήταν υποψήφιος δήμαρχος στη Γλυφάδα, αντίπαλος του Κόκκορη στον δεύτερο γύρο, όπου έχασε για 52 ψήφους.
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=65509&colid=&catid=30&dt=2011-03-27%200:0:0


11 σχόλια:

ο δεξιος είπε...

πασοκος ο κυριος μαζι με καποιον γιαλαντζι ανταρτη της ν.δ

Ανώνυμος είπε...

ox ox ox ox

Ανώνυμος είπε...

kati mou murizei edo

Ανώνυμος είπε...

χτυπαει η καμπανα για καποιον ?

Ανώνυμος είπε...

οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται

Ανώνυμος είπε...

Σαχλαμάριδες σε όλα τα κόμματα υπάρχουν χιλιάδες φίλοι και στελέχη. Αναμενόμενο να υπάρχουν και λαμόγια και όχι μόνον έντιμοι. Το θέμα είναι αν αυτούς όταν αποκαλύπτοντε και αποδεικνύοντε οι λαμογιές τους, τους καλύπτουν τα κόματα τους ή τους ξαποστέλουν. Η δεξιά διαχρονικά δεν τους ξαπόστελνε αλλά τους επιβράβευαι και από πάνω. Ήταν μέρος της πολιτικής της. Μόνο με τέτοια και με τέτοιους καβάλαγε την εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

μνημονια μνημονια μνημονια = ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΨΗΦΩΝ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ .
ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΟΥΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ . ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΙΝ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΘΑΡΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΛΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ . ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ . με λιγα λογια ολα αυτα ισουντε με το μνημονιο το οποιο τυνγχανει να υπαρχει και καπου εδω . ????????????

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

κατι ξερεις????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Ανώνυμος είπε...

TI NA PEIS RE KOPANE