slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημόσιο Ευχαριστήριο Δημάρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων


Ως Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εκ μέρους όλων των συμπολιτών μου ευχαριστώ και συγχαίρω όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στα δρώμενα της φετινής Αποκριάς.
Τα χοιροσφάγια, οι κορδελάτοι και οι κουδουνάτοι είναι καθιερωμένο να αναβιώνουν κάθε χρόνο στα χωριά της Νάξου, και αξίζουν πολλά ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που άλλη μια φορά και φέτος προσέφεραν τόσα πολλά στην ….

διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και έδωσαν τον τόνο της διασκέδασης στον τόπο μας.
Αυτό όμως που συνέβη φέτος με τις εκδηλώσεις του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς, τα Μεθυδότια, τη Λαμπαδηφορία και το Καρναβάλι, στη Χώρα της Νάξου, θα μείνει αξέχαστο και καθιερώθηκε ήδη σαν θεσμός, τόσο χάρη στο πρωτόγνωρο πλήθος κόσμου που το χάρηκε, αλλά κυρίως χάρη στο κέφι, τη ζωντάνια και την εθελοντική προσφορά όλων όσων συμμετείχαν και συντέλεσαν στην τεράστια επιτυχία του.
Μαζί με τους επαίνους, τα θερμά συγχαρητήρια και τα πολλά ευχαριστώ που απευθύνω σε όλους τους παράγοντες, κάνω γνωστό ακόμη μια φορά ότι ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δημιουργική πρωτοβουλία και προσπάθεια που θα έχει στόχο την πολιτιστική πρόοδο του τόπου μας, την οικονομική ανάπτυξη των νησιών μας, το σεβασμό του μοναδικού περιβάλλοντός μας, το δυνάμωμα της τοπικής κοινωνίας μας και τη διασκέδαση του κόσμου μας.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Μανόλης Μαργαρίτης

6 σχόλια:

Πανοχωρίτης είπε...

Μπράβο στον δήμαρχο. Ευχαριστεί και συγχαίρει για τις αποκριάτικες βρομιές της Χώρας. Τι σου είναι ο άνθρωπος να επιβραβεύει τις ψ..ές. Ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή είναι της πλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκιο Γιακουμή επιστήμονες χρειαζονται σαν τον Μαράκη και το Γιανάκη

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΕΝΙΩΣΕς ΚΙΟΛΑς

ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΑΜΩΓΙΑ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ?ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙ Η ΣΚΟΥΤΕΛΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΣΤ ΣΤΟ Δ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙΣΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ.
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ...
ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ