slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι κάτοικοι Εγγαρών και Γαλήνης



Καταλυτική ήταν η παρουσία του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη χθες (Κυριακή) αργά το βράδυ έξω από το ΧΑΔΑ Νάξου. Ο κ. Μαργαρίτης που επέστρεψε στο νησί λίγο πριν τα μεσάνυχτα συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτη Μαυρομάτη, τους Αντιδημάρχους Μανώλη Πολυκρέτη και Δημήτρη Λιανό, τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων και την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου «Γαλήνη» Εμμανουέλλα Κουτάντζη, επισκέφθηκε τους κατοίκους των Εγγαρών και της Γαλήνης και συζήτησε μαζί τους. Οι τελευταίοι μετά τις διαβεβαιώσεις που πήραν από τον Δήμαρχο αποφάσισαν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και να ανοίξουν το δρόμο που είχαν κλείσει και δεν επέτρεπαν στα απορριμματοφόρα να αδειάζουν τα σκουπίδια αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στη δημιουργία ΧΥΤΑ στη θέση Κορφή Ξύδη.
Ο κ. Μαργαρίτης έδωσε την υπόσχεση ότι το θέμα θα έρθει προς συζήτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ηρωα δημαρχε,καλα αυτο δεν μπορουσαν ολες αυτες τις μερες να το πειτε στους ανθρωπους εκει παρα τους ειχατε δυο μερες μεσα στους δρομους