slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποδείξαμε ότι η Νάξος μπορεί και στα δύσκολα και στα μεγάλα".


  Ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων « Φιλοξενία » αισθάνεται την ανάγκη, την τιμή και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια:

Όλους εκείνους που εμπνεύστηκαν- οργάνωσαν-υλοποίησαν τις κορυφαίες Αποκριάτικες εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς στην Χώρα της Νάξου. Εκείνους που ανιδιοτελώς συμμετείχαν σ’ αυτήν την υπερπαραγωγή Θεάματος και υπέρβασης της ανθρώπινης ικανότητας.
Όλους εκείνους που έδωσαν τον εαυτό τους και επιστράτευσαν την ευρηματικότητα, την ικανότητα, και το κέφι, για να δώσουν υπόσταση στην εσωτερική τους ανάγκη για διασκέδαση δίνοντας παράλληλα διέξοδο στην.....
δίψα του τόσο καταπιεσμένου λαού.
Όλους εκείνους που απέδειξαν περίτρανα πως από το τίποτα μπορείς να γράψεις ιστορία χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες και βαρύγδουπες εξαγγελίες.
Όλους εκείνους στα χωριά μας που με αυθεντικότητα και πίστη διατήρησαν και διατηρούν τα έθιμα και τις αξίες της πλούσιας παράδοσης μας.
Όλους εκείνους στα νησιά του Δήμου μας που κι’ αυτοί με την σειρά τους συμμετείχαν σ’ αυτό το πανηγύρι χαράς. Αυτούς που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να βιώσουν οι λιγοστοί κάτοικοι των νησιών τη χαρά της Αποκριάς.
Όλους εκείνους που πήραν μέρος στις παραπάνω εκδηλώσεις. Εκείνους που με την συμμετοχή τους συντέλεσαν σ’ αυτή την μοναδική έξαρση της ανθρώπινης δημιουργικότητας.
Τα έντονα συναισθήματα που προκαλέσατε αποτυπώθηκαν ξεκάθαρα στα πρόσωπα των Θεατών. Οι αμέτρητες χιλιάδες εικόνες των χαρούμενων και ικανοποιημένων ανθρώπων είναι η ανταμοιβή σας. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές. Μας συγκινήσατε και μας κάνατε να νοιώσουμε περήφανοι, ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μπορεί να είναι λίγο για να αποτυπώσει το μέγεθος της δικής σας προσπάθειας. Είναι όμως πηγαίο, ειλικρινές και αληθινό. Είναι γεγονός ότι πολλά παιδιά της Νάξου μέχρι χθες είχαν δει καρναβάλι μόνο στην τηλεόραση και επίσης πολλά είχαν ζήσει καρναβάλι μόνο αλλού και όχι στον τόπο τους.


Πάνω απ’ όλα όμως σας Ευχαριστούμε για το μήνυμα που μας δώσατε γιατί τελικά το απόσταγμα όλων αυτών είναι ένα. Η Νάξος μπορεί και στα δύσκολα και στα μεγάλα. Η Νάξος έχει τη Δύναμη να πρωταγωνιστήσει παντού. Ας βάλουμε λοιπόν στην άκρη τις προσωπικές διαφορές τις αντιπαλότητες τους εγωισμούς και τις κομματικές αντιπαραθέσεις. Ας ενώσουμε όλοι τα χέρια μας στην κοινή προσπάθεια κι ας δρομολογήσουμε εμείς τις εξελίξεις για να φτιάξουμε την Νάξο που θέλουμε εμείς για να ζήσουμε καλύτερα. Θα μας έχετε αρωγούς και συμπαραστάτες στις επιδιώξεις σας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Ευχαριστούμε πολύ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gemisan oles oi kafeteries kai ta fagadika, e?

Ανώνυμος είπε...

E BEBAIA GEMISAN PALI THN PARALIA KAI ADEIASAN TA XVRIOYDAKIA.
EJOY KAI OI EYXARISTIES LAMOGIA..

Ανώνυμος είπε...

Αποδείξαμε ότι η Νάξος μπορεί και στα δύσκολα και στα μεγάλα".

Καταφεραμε να γεμισουμε τις δυσκολες και μεγαλες τσεπες μας.

Ανώνυμος είπε...

"Αποδείξαμε ότι η Νάξος μπορεί και στα δύσκολα και στα μεγάλα"

Ας γελάσουμε: Η δήλωσή σας κύριοι της μαζικής εστίασης είνια αναλόγου βαρύτητας και σπουδαιότητας με αυτήν του Προέδρου μεγάλης ομάδας που μίλησε για "έγκλημα κατά της Ελλάδας" για το πέναλτι που δόθηκε στον αιώνιο αντίπαλό του!!!
Ο ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ τι βαρύγδουπες κουβέντες είναι αυτές!
Τα δύσκολα και τα μεγάλα μάγκες δεν είναι τα καρναβάλια και τα μεθύσια.
Τα δύσκολα είναι αυτά που έρχονται και τότε θα πάτε στο Νηκηφόρο να σας σώσει με τα εργαλεία του...

Ανώνυμος είπε...

h mazikh estiash gnorizei ta diskola kai gia ayto eyxaristei eseis remalia exete mavra mesanixta

Ανώνυμος είπε...

προς 10.25 ρε μεγαλε που ζεις τα τελευταια 10 χρονια τις αποκριες ο κοσμος παει μονο στα χωρια καθε κυριακη ο κοσμος παει μονο στα χωρια που ζεις? στις εποχες που ζουμε ολοι πρεπει να προσπαθουμε για ολα, ολοι φιλε μου εχουμε αναγκη τα μαγαζια και στην χωρα και στα χωρια φυτοζωουν!!επομενος οποιος μπορει ας δουλεψει εστω και μια μερα!!